foto: Café Welkom

Beschrijving

Een gezellig en actief bruin dorpscafé in het hart van Noorderwijk, waar de (speciaal)bieren getapt worden volgens de regels van de kunst. Binnen in het wielercafé, dat zich midden in de Kempen bevindt, is er volop liefde voor de koers. Dit wordt gecombineerd met een voorliefde voor vintage. Zo vind je er een klassieke Eddy Merckx racefiets, miniatuur wielrenners en foto’s van Belgische (oud)wielrenners en kijk je de koers er op een authentieke TV.

Doordat Noorderwijk een deelgemeente is van de stad Herentals, de thuisstad van Wout van Aert, wordt het wielercafé bovendien regelmatig gebruik door supporters van de wereldberoemde Belgische wielrenner.

Sinds 2005 is het wielercafé uitgebreid met het concept van Café Welkom on wheels. Vintage Volkswagen busjes met een tap hierin, voor diverse feesten en partijen. Na vier jaar trok het mobiele wielercafé in 2009 voor het eerst ook buiten de Belgische landsgrenzen en werd Café Welkom in de Tour geboren. Inmiddels is het imperium uitgebreid tot drie VW-busjes, drie caravans en een heuse truck.

Aanbod

Het onderdeel aanbod is uitgeschakeld voor dit wielercafé.

Beoordelingen

Het onderdeel beoordelingen is uitgeschakeld voor dit wielercafé.

Foto's

Het onderdeel foto’s is uitgeschakeld voor dit wielercafé.

Contact

Neem direct contact op
met het wielercafé

Jouw bericht wordt direct naar het wielercafé gestuurd.

Bekijk meer wielercafés

Laatste nieuws

van alle wielercafés in NL en BE

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.