foto: Kliknieuws

11 mei: Brabants Wielercafé in Oss

Laatste update: 11 mei 2022, 15:12 uur
Laatste update: 11 mei 2022, 15:12 uur

Aanstaande woensdagavond is ‘t eindelijk zover. Het Brabants Wielercafé dat reeds vier keer is uitgesteld kan doorgang vinden. Een avond vol bekende gasten uit de wielersport vullen de zaal in Oss. De eerder aangeschafte tickets blijven geldig voor deze avond. De kaarten voor deze avond zijn inmiddels uitverkocht.

Locatie

De locatie van het Brabant Wielercafé is Cultuurpodium Groene Engel (Kruisstraat 15) in Oss. Hier zijn de deuren vanaf 19:15 uur geopend en zal het pop-up wielercafé vanaf 20:00 uur losbarsten.

De tekst gaat onder de foto verder

foto: Kliknieuws

Gasten

Met o.a. de laatste Belgische Tourwinnaar (1976) Lucien van Impe, bekende wielrenster Puck Moonen en Jumbo-Visma ploegleider Frans Maassen zijn er diverse bekende namen uit de wielersport aanwezig. Ook zijn er enkele gasten uit de journalistiek aanwezig met Jace van de Ven (columnist) en Filip Osselaer (journalist).

De avond krijgt tussendoor muzikaal intermezzo van Kerelz. Dit is band die bestaat uit 7 aardige kerels. Zij spelen voornamelijk nederengelse popclassics.

De tekst gaat onder de foto verder

Brabants wielercafé in Oss - wielercafes.nl

foto: @brabantswielercafe

Brabants wielercafe in Oss - wielercafes.nl (1) __Groene Engel

foto: Lucien van Impe

Organisatie

De organisatie van dit Brabantse wielercafé is in handen van drie Brabanders. Peter Kappen, Tom de Louw (docent communicatie) en Jos de Louw (docent Nederlands) hebben de handen ineen geslagen om er een geslaagde avond van te maken.

"HELDEN, wielersport in Brabant"

Tijdens het Brabants Wielercafé van woensdag 11 mei wordt ook de nieuwe uitgave van ‘HELDEN, wielersport in Brabant’ nr. 27 gepresenteerd. Deze is tijdens het Brabant Wielercafé ook verkrijgbaar, net als in de boekhandel en via sportmediashop.nl.

Tickets

Mede doordat het wielercafé al vier keer is uitgesteld zijn alle kaarten reeds uitverkocht. De eerder gekochte tickets blijven geldig.

Instagram

Op Instagram is het pop-up Brabant Wielercafé te volgen via het account @brabantswielercafe. •

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Laatste nieuws

Deel dit bericht:

Vergelijkbare nieuwsberichten

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Laatste nieuws

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.