foto: skedaddle
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

7 manieren om wielercafes te steunen

Laatste update: 19 augustus 2021, 10:37 uur
Laatste update: 19 augustus 2021, 10:37 uur
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Er zijn betere tijden op komst, maar momenteel is de horeca in Nederland en België grotendeels gesloten. Om het hoofd boven water te houden proberen de wielercafés er het beste van te maken. En jij kunt ze een steuntje in de rug bieden! Ook in deze tijd.

1. Volgen op social media

Heb je een account op Instagram, Facebook of Twitter? Volg de diverse wielercafés dan via deze kanalen. Hierdoor help je ze om hun bereik te vergroten. Heb je geen zin om alle wielercafés apart op te zoeken? Volg dan ons account op Instagram en Facebook zodat je van álle wielercafés iets voorbij ziet komen.

2. Koffie to go

Fiets eens (solo) langs bij een wielercafé voor een koffie to go. Met een beetje mazzel scoor je er ook nog wat lekkers bij. Zo heb je meteen een mooie reden om zelf wat extra kilometers weg te trappen. Er zit immers altijd wel een wielercafé bij jou op fietsafstand, zoals je kunt zien op de kaart.

De tekst gaat onder de foto verder

3. Online shop

Diverse wielercafés verkopen hun producten ook online. Op die manier kun je wielercafés thuis vanaf de bank steunen. Heb je niet direct iets nodig of weet je niet precies wat je cadeau moet geven? Kijk dan of het mogelijk is om er een cadeaukaart aan te schaffen.

4. Schrijf een beoordeling

Schrijf een beoordeling over de wielercafés waar je al eens geweest bent. Dit kan bijvoorbeeld bij de pagina van elk wielercafé op deze website. Vertel wat je er zo fijn, lekker of mooi vond en plaats er eventueel ook nog foto’s bij. Zodoende komt het café onder de aandacht, blijft de online rating van het café relevant en moedig je andere fietsliefhebbers aan om dit wielercafé ook eens te bezoeken.

De tekst gaat onder de foto verder

5. Stel je kennis of kunde beschikbaar

Ben jij heel handig, maak jij prachtige foto’s of heb jij een creatief idee over hoe wielercafés deze moeilijke tijd door kan komen? Stuur het wielercafé een bericht en bied jouw kwaliteit een uurtje aan. Je kunt ook onderaan deze pagina een reactie plaatsen. Dan zorgen wij dat het verspreid wordt onder de wielercafés en onze volgers. Door ze aandacht te geven houden de ondernemers de energie om op creatieve manieren te blijven ondernemen zodat ze deze periode overleven.

6. Deel je ervaring met je vrienden

Deel jouw positieve ervaring van een wielercafé of deze website met jouw eigen vrienden. Plaats een bericht op je eigen social media en vertel wat er zo prachtig is aan dat wielercafé. Laat je vrienden en andere volgers weten welk wielercafé zij niet mogen missen. Wellicht wordt het voortaan de ideale begin-, pauze- en eindpunten van jullie fietsritten. Om alle wielercafés tegelijk te steunen kun je ook dit bericht delen.

De tekst gaat onder de foto verder

7. Rondje Wielercafes

Kijk jij ook zo uit naar het moment dat je weer met een korte broek aan op de fiets kan stappen? Er is licht aan het einde van de tunnel! Houd alvast 6 t/m 9 mei 2021 vrij in je agenda. Wielercafes.nl organiseert dan namelijk een toertocht langs diverse wielercafés. Meer info volgt binnenkort op de nieuwspagina, op onze social media-kanalen en in de nieuwsbrief. Daar zal ook bekend worden gemaakt wanneer je je kunt inschrijven.

Tot slot: laten we hopen dat alle maatregelen er voor zorgen dat deze crisis snel voorbij is. Dat kan alleen als we ons allemaal aan de maatregelen houden. Daarna zorgen we er samen voor dat de wielercafés weer volop worden bezocht.

Om alle wielercafés te steunen kun je ook een donatie aan Wielercafes.nl doen. Hiermee kunnen we het onderhoud en nieuwe ontwikkelingen bekostigen. Dit kan via een donatie. Het bedrag bepaal je zelf. We zijn blij met elke bijdrage.

Laatste nieuws

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Laatste nieuws

Niks missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.