foto: Wielercafes.nl

8 november: pop-up wielercafé in Gerwen

Laatste update: 1 november 2022, 13:21 uur
Laatste update: 1 november 2022, 13:21 uur

Op dinsdagavond 8 november organiseren de Nuenense Wielervrienden weer een pop-up wielercafé. Net als in maart zal het wielercafé plaatsvinden in Café de Stam te Gerwen.

Nadat er in maart een prachtig wielercafé met Hennie Kuiper is georganiseerd, is het pop-up wielercafé in Gerwen terug. De organisatie is wederom in handen van een gezelschap die zich de Nuenense wielervrienden noemen. Deze groep wielerliefhebbers bestaat uit Jan van Maasakkers, René Coolen, Martien Jansen en Bé van Guldener.

Met Ronde van Lombardije achter de rug is de laatste wielerklassieker van het jaar verreden en loopt het wielerseizoen weer op zijn eind. Tijd om eens terug te blikken naar het afgelopen wielerseizoen met enkele Nederlandse (oud-)coureurs.

De tekst gaat onder de foto verder

foto: Wielercafes.nl

Gasten

Te gast bij het pop-up wielercafé in Gerwen is zowel een oud-profwielrenner als een onbekender lokaal talent.

Samen met zijn trainer Cees-Jan van der Zweep (Improove-Coaching) is aanstormend talent Chris Kisters te gast. Dit jaar werd de 17-jarige renner van WV Schijndel nog zesde bij het NK Junioren. Zij geven een uitleg over het talenten trainingsprogramma waar zij gebruik van maken en geven hierbij een inkijk met trainingsschema’s, data-verzameling en analyses.

De tekst gaat onder de foto verder

Chris Kisters (WV Schijndel) - wielercafes.nl

foto: Chris Kisters

Cees-Jan van der Zweep - Improove Coaching

foto: Cees-Jan van der Zweep

De tweede gast is iemand die zijn sporen in de wielerwereld al langer heeft verdiend. Oud-profwielrenner John van den Akker won de Profronde van Gerwen (1991), de Hel van het Mergelland (1994) en de Ronde van Limburg (1997). Tijdens zijn carrière reed hij bij de bekende PDM-ploeg. Momenteel is de Brabander actief als rennersmanager bij Cycling Service, een bekende  bemiddelaar tussen professionele renners, organisatoren en wielerteams.

De tekst gaat onder de foto verder

John van den Akker (PDM) wint de Omloop der Kempen 1986 - wielercafes.nl

foto: Ecco

John van den Akker - wielercafes.nl

foto: Omloop der Kempen

Presentator

De avond zal in goede banen worden geleid door Sportredacteur Rik Elfrink. Als oud-renner en sportjournalist van het Eindhovens Dagblad voelt hij de wielersport goed aan.

Entree

Geïnteresseerden kunnen zich op 8 november vanaf 20:00 uur bij Café de Stam in Gerwen melden. De toegang is hierbij gratis voor zowel leden van de Nuenense Wielervrienden als mensen van buitenaf.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Laatste nieuws
Binnenkort
5 maart: Omloop der Wielercafes

Deel dit bericht:

Binnenkort
5 maart: Omloop der Wielercafes

Vergelijkbare nieuwsberichten

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Laatste nieuws

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.