9 vacatures bij wielercafés (in Nederland én België)

Laatste update: 3 november 2021, 16:01 uur
Laatste update: 3 november 2021, 16:01 uur

Nu de horeca steeds weer verder open kan gaan neemt de vraag naar personeel in de wielercafés van Nederland en België toe. Lijkt ‘t jou gaaf om ook werkzaam te zijn in één van de wielercafés? Reageer dan op een van onderstaande vacatures.

Zowel in de keuken, in de bediening als achter de bar wordt er personeel gezocht. Bij de meeste vacatures is werkervaring in de horeca gewenst, maar niet vereist. Uiteraard is het handig als het een wielercafé bij jou in de buurt betreft. Daarom vind je hieronder 9 vacatures per regio ingedeeld.

Noord-Nederland

Koerscafé Gasselte – Gasselte (bar, keuken, bediening)

In mei 2021 opende het Drentse Koerscafé Gasselte haar deuren. Midden in het bos en aan de rand van de camping wordt dit wielercafé goed bezocht. Momenteel is men hier op zoek naar zowel werknemers achter de bar, in de keuken als in de bediening. Het is handig als je al wat ervaring in de horeca hebt, maar dit is zeker geen vereiste; ze kunnen je alles leren!

Wil jij graag het team in Gasselte versterken? Mail dan een korte motivatie naar info@delenthevandrenthe.nl.

Café Cours – Assen (keuken, bediening)

Een wielercafé dat afgelopend maand is geopend vind je in Assen. Momenteel wordt nog de laatste hand gelegd aan de inrichting en invulling van het wielercafé. Een hagelnieuw wielercafé dus! Omdat de keuken hier vanaf oktober 2021 ook geopend zal zijn wordt er uitgekeken naar een extra kok én naar bediening.

Heb jij wat ervaring in de horeca of wil je dit dolgraag leren en wil jij deel uitmaken van dit beginnende bedrijf? Mail dan naar een korte motivatie naar Arne via hallo@cafecours.nl en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van Team Café Cours.

De tekst gaat onder de foto verder

Koerscafé Gasselte - wielercafes.nl

foto: Koerscafé Gasselte

Café Cours in Assen - wielercafes.nl

foto: Café Cours

Midden-Nederland & Brabant

De Proloog – Amerongen (allround)

Heb jij grote affiniteit met de wielersport en ben jij in de horeca allround inzetbaar? Dan zijn ze in Amerongen op zoek naar jou! Werk minimaal twee avonden in de week bij een van de bekendste wielercafés van ons land en neem hier de verantwoordelijkheid voor De Proloog. Een diploma Sociale Hygiëne is een must voor deze functie. Wanneer je dit nog net bezit kun je hier een cursus van een dag voor volgen, om zo toch het benodigde diploma te behalen. vragen of direct solliciteren? Mail dan naar welkom@deproloog.cc en richt je tot Jeannet Kok of Berry van den Brink.

Coppi Koffie – Rotterdam (divers)

In Rotterdam zijn ze op zoek naar een alleskunner, of iemand die alles wil leren. Van hobbyfietser die ritten kan leiden tot een liefhebber van koffie en lekker eten. De vacature staat momenteel open voor 1 á 2 dagen per week. Lijkt dit je wat? Mail dan je CV en een korte motivatie naar info@coppikoffie.nl.

Kamu – Breda (divers)

Ook in het Brabantse Breda zijn ze erg blij iedereen weer te kunnen ontvangen. Door de toenemende drukte en wisselingen bij het personeel zijn ze hier ook op zoek naar versterking. Ben jij de fulltimer met wat horeca ervaring en stel jij je graag flexibel op? Mail dan een korte motivatie en CV naar info@kamu-breda.nl.

De tekst gaat onder de foto verder

Limburg (NL)

Ook in het Nederlandse Limburg is er vraag naar diverse nieuwe collega’s. Wie kan de bourgondiërs hier voorzien van de nodige hapjes en drankjes?

Trapperie de Werkplats – Sevenum (bar)

Het Noord Limburgse Sevenum dat afgelopen mei tijdens de toertocht Rondje Wielercafes na een mooie spanningsopbouw open ging draait inmiddels op volle toeren. Hier zoeken ze iemand voor achter de bar, voor in de avonden en weekenden. Zie jij het wel zitten om achter deze prachtige bar biertjes te tappen? Neem dan contact op met Piet via info@dewerkplats.nl.

Alley Cat – Maastricht (barista, afwasser)

Wil jij graag in het centrum van Maastricht werken? Alley Cat is op zoek naar barista’s en afwassers. Kom jij graag het Zuid-Limburgse team van Alley Cat versterken? Stuur dan je CV en motivatie naar sollicitatie@alleycatbikescoffee.nl.

De tekst gaat onder de foto verder

Rondje Wielercafes - Trapperie de Werkplats - wielercafes.nl

foto: Trapperie de Werkplats

Alley Cat in Maastricht - wielercafes.nl

foto: Alley Cat

België

Bar Guidon – Nieuwpoort  (bar, kleine keuken)

In het Belgische Nieuwpoort wordt ook personeel gezocht, voor achter de bar en in de kleine keuken. Werktijden zijn donderdag t/m maandag van 10:30 tot 13:30 uur. Lijkt dit je wat? Mail jouw motivatie naar Heido via info@barguidon.eu.

Café Coureur – Borgloon (divers)

Het veelzijdige Café Coureur heeft sinds dit jaar twee vestigingen. Voor de vestiging in Borgloon is men op zoek naar uitbreiding van het team. Wil jij het team van Café Coureur in Borgloon komen versterken? Stuur dan een mail naar borgloon@cafecoureur.cc of bel naar +32494458664

De tekst gaat onder de foto verder

Bar Guidon - wielercafes.nl

foto: Bar Guidon

Café Coureur - wielrecafes.be

foto: Café Coureur

Wielercafes.nl

Sta jij liever aan de andere kant van de bar en wil je graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Wielercafes.nl? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Om wielerliefhebbers in de toekomst nog beter te informeren over alle wielercafés in Nederland en België zijn we op zoek naar wielerliefhebbers die hierbij willen helpen. In overleg met jou bepalen we welke wielercafés je wanneer bezoekt. Je maakt een rondje door het wielercafé waarbij je uiteraard meteen wat mooie foto’s maakt. Hierna neem je plaats op het terras of aan de bar om te bekijken of de informatie op onze website nog actueel is. Je geniet van de koffie en het huisgemaakte bananenbrood, bladert eens door wat tijdschriften heen en maakt een praatje met andere bezoekers en het personeel. In je gesprek met de medewerkers ontdek je dat er binnenkort een gaaf evenement aan zit te komen, waar Wielercafes.nl andere wielerliefhebbers uiteraard ook graag van op de hoogte brengt.

Voor deze functie geldt geen vergoeding. Wielercafes.nl heeft namelijk  een team van enkel vrijwilligers. Wil jij hier graag onderdeel van uitmaken? Mail dan naar ruben@wielercafes.nl met een korte motivatie en wie weet heb jij binnenkort een extra reden om alle wielercafés af te gaan. •

Berc Bikes Zeddam - wielercafes.nl
Le Coffee Ride in Coo - wielercafes.be

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Laatste nieuws

Deel dit bericht:

Vergelijkbare nieuwsberichten

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Laatste nieuws

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.

X