foto: Wielercafes.nl

De beste wielercadeaus voor vaderdag

Laatste update: 15 juni 2022, 07:10 uur
Laatste update: 15 juni 2022, 07:10 uur

Vaderdag komt er weer aan. Vaders die dol zijn op wielrennen, gravelbiken, mountainbiken en anderen vormen van fietsen maak je altijd blij met gepaste wielercadeaus. Wanneer je hiermee één van de wielercafés kan steunen sla je meteen twee vliegen in één klap. Maar welk cadeau koop je voor vaderdag? Hierbij enkele suggesties.

Zodra vaders fan zijn van de wielersport komt dit thema overal in terug. Zowel op als naast de fiets. Daar kun jij mooi op inspringen met een passend cadeau voor vaderdag.

Ook wanneer de vader niet zo fanatiek fietst, maar hij ‘t prachtig vindt dat jij er zo’n fan van bent kun je die twee toch mooi combineren.

Samen op pad

Het ligt wat voor de hand, maar mag zeker niet vergeten worden. Neem je vader mee naar een wielercafé! Samen bijkletsen, lunchen of zelfs ter plekke samen een cadeau uitzoeken. Eindelijk even tijd voor elkaar, te midden van unieke wielersferen. Dat kan hij vast waarderen.

Benieuwd waar de wielercafés zich bevinden? Kijk dan eens op de kaart. Met een gezonde rit op de tweewieler is er altijd wel eentje op fietsafstand.

De tekst gaat onder de foto verder

Winkelen bij wielercafés - wielercafes.nl
Rondje Wielercafes 2022 - wielercafes.nl

Koffie

Houd jij zelf van de wielersport en is de vader hier iets minder dol op, maar vindt de vader goede koffie wel erg belangrijk? Kijk dan eens naar wielerkoffie, zoals die van Vanmark, Le Coffee Ride, Café Fringale en Lola Bikes & Coffee.

Wanneer je jouw wielerkoffie graag thuis wilt laten bezorgen kan dat ook. De volgende wielercafés bieden hun koffie ook online aan: Alley Cat – Le Coffee Ride – Café Fringale – Fixed Gear Coffee – Lola Bikes & Coffee – Pedaleur de Flandres – Vanmark

Kom je liever iets origineler uit te hoek? Overweeg dan koffiekopjes. De meeste aanbieders geven je verschillende opties, zoals een Espresso en Cappuccino Cup. De wielercafés die dit online aanbieden zijn Fixed Gear Coffee – Le Coffee Ride – Lola Bikes & Coffee – Pedaleur de Flandres – Vanmark.

Voor wie iets meer te besteden heeft kun je eens kijken naar een eigen koffiemolen, zoals die van Alley Cat.

De tekst gaat onder de foto verder

Bram Berkien van Jumbo Visma drinkt koffie - wielercafes.nl

foto: Team Jumbo-Visma

OpKop Koerskoffie bij Vanmark in Joure - wielercafes.nl

foto: OpKop koerskoffie bij VanMark

Kleding

Er zijn zeven wielercafés waarbij je geheel in stijl van het wielercafé kan komen te fietsen. Online bestel je bij hen namelijk wielerkleding in hun eigen stijl. De wielercafés waar je online hun eigen wielertenue kan aanschaffen zijn Cafe Fringale – Fixed Gear Coffee – Le Coffee Ride – Lola Bikes & Coffee – Pedaleur de Flandres – Spaak – Vitesse.

Geef je liever vrijetijdskleding cadeau, waarbij de verwijzing naar de wielersport duidelijk aanwezig is? Kijk dan eens naar de sokken, shirts, truien, petten en mutsen die in diverse wielercafés worden verkocht. Zo vind je bij Café Cours in Assen de casual wielersokken van Le Patron en verkoopt Vitesse Coffee & Cycling in Antwerpen vrijetijdskleding voor zowel jong als oud. De online aanbieders van dergelijke vrijetijdskleding zijn Café Cours – Cafe Fringale – Fixed Gear Coffee – Pedaleur de Flandres – Vitesse Coffee & Cycling.

De tekst gaat onder de foto verder

Fixed Gear Coffee in Valkenburg - wielercafes.nl

foto: Fixed Gear Coffee

Pedaleur de Flandres - wielercafes.be

foto: Pedaleur de Flandres

Bijzonder cadeau

Kom jij graag verrassend uit de hoek? Dan zijn voor jou de Flandrien Cycling Hero’s wellicht een geschikt cadeau om te geven. Deze koop je (uiteraard) bij Pedaleur de Flandres.

Wil je meer besteden? Geef dan een bikefitting cadeau. Dit kan je o.a. laten doen bij Lola Bikes & Coffee in Den Haag, En Route in Amsterdam en bij het gloednieuwe Fietslokaal de Meet in Deventer.

De tekst gaat onder de foto verder

Cadeautip - wielercafes.nl

foto: Flandrien Cycling Hero's

En Route in Amsterdam - wielercafes.nl

foto: charlieacuna

Online winkelen bij wielercafés

Wil jij de deur liever niet uit voor een vadeardag-cadeau? Bekijk dan hier alle wielercafés met een online webshop.

Cadeaubon

Kun jij moeilijk kiezen en ga je liever voor zekerheid? Geef dan een cadeaubon aan je vader. Deze worden online aangeboden door Le Coffee Ride en Pedaleur de Flandres. De minimale waarde bij Le Coffee Ride is 50 Euro, bij Pedaleur de Flandres is dit 10 Euro.

 

Succes met je keuze!

*Heb je zelf nog andere suggesties die hier niet mogen ontbreken? Stuur ze dan in via contact of reageer hieronder.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Laatste nieuws

Deel dit bericht:

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Laatste nieuws

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.

X