foto: Spaak

Dit weekend: Gravelcamp vanaf Spaak

Laatste update: 28 oktober 2021, 21:49 uur
Laatste update: 28 oktober 2021, 21:49 uur

Ben jij dol op avontuur en combineer je dit graag met het rijden op onverharde paden? Dan organiseert wielercafé Spaak komend weekend iets dat je niet wil missen; Gravelcamp.

Op 22 en 23 oktober organiseert wielercafé Spaak een heus gravelcamp. De naam zegt het eigenlijk al: een mini-vakantie met je gravelbike. Dus pak je campeerspullen erbij en ga mee voor een weekend lang gravellen!

Vrijdag 22 oktober

Op vrijdag oktober wordt er om 13:00 uur vertrokken vanaf Spaak in Groningen. Na zo’n 60 km komen de deelnemers aan bij Landgoed Mariahoeve, in Drenthe. Tijd om even op te warmen, een kampvuur te maken, wat te eten en natuurlijk om te genieten van de prachtige Drentse natuur. De organisatie verzorgt deze maaltijd, maar een echte avonturier steekt natuurlijk zelf ook graag de handen uit de mouwen.

De tekst gaat onder de foto verder

foto: Spaak

Laat jouw prachtige gitaarspel horen, stook het kampvuur nog eens op of luister naar alle verhalen die worden gedeeld.

Zaterdag 23 oktober

Zaterdag 23 oktober hoef je geen wekker om 6:00 uur te verwachten. Zodra iedereen rustig wakker is geworden, heeft genoten van het ontbijt dat de organisatie voor je serveert en de kampeerspullen weer zijn ingepakt wordt er tegen 11:00 uur weer koers gezet richting Groningen. Een route van 75 km neemt je mee door de mooiste stukken van Noord-Nederland. In loop van de middag eindigt deze mini-vakantie weer bij Spaak in Groningen.

De tekst gaat onder de foto verder

foto: Spaak

Kosten

Deelnemers betalen 25 Euro. Hiervoor krijg je de overnachting, de maaltijd op vrijdagavond, een rondleiding over de mooiste gravelstroken van Drenthe en een heerlijk ontbijt midden in de natuur.

Heb jij nog frametassen of andere accessoires voor je gravelbike nodig? Geen probleem. Dit is allemaal verkrijgbaar bij het wielercafé Spaak.

De tekst gaat onder de foto verder

foto: Spaak

Aanmelden

Wil jij nog meedoen? Dat kan! Stuur dan snel een mail naar lotte@spaak.cc, een WhatsApp naar 0621477155 of een persoonlijk bericht naar de Instagram van Spaak. ♦

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Laatste nieuws

Deel dit bericht:

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Laatste nieuws

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.

X