foto: Zazou Bazar Maastricht

Fixed Gear Coffee opent derde vestiging

Laatste update: 4 mei 2023, 14:58 uur
Laatste update: 4 mei 2023, 14:58 uur

Het Nederlandse Fixed Gear Coffee van oud-profwielrenner Brian Megens krijgt binnenkort een derde vestiging. Nadat het concept al in Valkenburg en later ook in Maastricht kwam, zal het wielercafé als eerste in de Benelux een derde vestiging openen.

Het concept van het nieuwe wielercafé in Maastricht is vertrouwd. Zoals bij de vestigingen in Valkenburg en Maastricht #1 is het doel om een plek te creëren waar het beste van specialty coffee en fietsen elkaar ontmoeten.

In het eerste weekend van maart 2023 was de vestiging in Valkenburg nog startlocatie tijdens de Omloop der Wielercafes.

De tekst gaat onder de foto verder

foto: FGC

Groene Loper

Fixed Gear Coffee Maastricht – Groene loper. Voor wie niet bekend is met de bouwplannen van Maastricht en omstreken een korte uitleg van de naam.

De term ‘Groene loper’ staat voor de transformatie van een vervuild gebied rondom de A2 naar een groene en gezonde woon-, werk- en leefomgeving. Onderdeel hiervan is het creëren van een biodivers stedelijk gebied. Hierdoor moet De Groene Loper in Maastricht één van de meest gezonde stedelijke gebieden van Nederland worden. Als doel is gesteld om de levensverwachting van bewoners uiteindelijk met vijf jaar te laten toenemen.

De tekst gaat onder de foto verder

foto: Ballast-Nedam

Zazou Bazar

Het adres van de nieuwe locatie is Frankenstraat 130a in Maastricht. Tot voor kort zat hier de Zazou Bazar. Dit was een gallerij, winkel en café in één.

Medewerkers

Momenteel wordt er nog hard gezocht naar medewerkers in het nieuwe wielercafé. Mensen met voorkeur voor en verstand van koffie en/of fietsen zijn van harte welkom.

De tekst gaat onder de foto verder

foto: FGC

Opening

Op zaterdag 6 mei wordt het wielercafé in Maastricht op feestelijke wijze geopend. Iedereen is welkom om een kop koffie te komen drinken en de nieuwe locatie te bekijken.

Fixed Gear Coffee in Maastricht (Groene Loper) - wielercafes.nl (3)

foto: Zazou Bazar Maastricht

Fixed Gear Coffee in Maastricht (Groene Loper) - wielercafes.nl (4)

foto: FGC

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Laatste nieuws

Deel dit bericht:

Vergelijkbare nieuwsberichten

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Laatste nieuws

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.