foto: Studio Brussel

Toekomstplannen wielercafés in 2021

Laatste update: 19 augustus 2021, 10:36 uur
Laatste update: 19 augustus 2021, 10:36 uur

Een voorzichtige kijk naar het aankomende jaar vertelt ons dat het einde van de corona-pandemie niet binnen enkele maanden in zicht is. Gelukkig zijn de wielercafés regelmatig open voor afhaal en kunnen fietsers de wielercafés op die manier intussen toch wat steun bieden.

Op wielercafes.nl kun je in het nieuwe jaar elke maand een nieuw Belgisch wielercafé verwachten. Het onlangs toegevoegde wielercafé toegevoegde Bidon uit Gent krijgt hier dus snel gezelschap van meer Belgische collega’s.

Nieuw wielercafé op komst

In het voorjaar van 2021 komt er in Nederland nog een nieuw wielercafé bij. Het gaat hier om een locatie die nog hard aan ‘t werk is om jullie binnen enkele maanden met open armen te kunnen ontvangen. Meer hierover lees je binnen enkele dagen in het nieuws op wielercafes.nl. Wil je dit en ander belangrijk nieuws graag per mail ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

De tekst gaat onder de foto verder

Toertocht langs wielercafés

Om een bezoek aan enkele wielercafés te combineren met een mooie fietsroute organiseert Wielercafes.nl in 2021 een eigen meerdaagse toertocht. De route loopt uiteraard langs verschillende wielercafés, zodat je hier alle tijd hebt om op te starten, te pauzeren en na te praten. Er wordt momenteel hard gewerkt aan alle voorbereidingen hiervoor. Ook hier lees je binnenkort meer over in het nieuws en in de nieuwsbrief.

Uitbreiden naar nieuwe vestigingen

In 2020 was het wielercafé Fixed Gear Coffee van Brian Megens die een tweede vestiging opende, in hartje Maastricht. Dit voorbeeld zal naar verwachting gevolgd worden door enkele andere eigenaren.

Zo heeft De Proloog plannen om in 2021 een tweede vestiging te openen waar je ook kunt overnachten. Door de centrale ligging in het land en zowel de Veluwe als de Utrechtse heuvelrug om de hoek is dit een zeer goed bezocht wielercafé die bij de veel fietsliefhebbers uit het hele land bekend is. Het oog is daarom gevallen op een tweede vestiging die niet heel ver van het huidige Amerongen af komt te liggen. Zodra dit fraaie plan definitief doorgang vindt lees je daar hier uiteraard meer over.

De tekst gaat onder de foto verder

Ook in het noorden van het land zijn de fanatiekelingen van Spaak bezig met uitbreiding naar een tweede vestiging. Naast het hippe wielercafé dat zij reeds in Groningen hebben komt hier dit jaar een vestiging in Leeuwarden bij. Daarmee krijgt Friesland er naast Vanmark dus een tweede wielercafé bij.

Kortom: ook in 2021 lijkt het aantal wielercafés weer te gaan toenemen. Laten we er samen voor zorgen dat we zo snel mogelijk weer de wielercafés kunnen bezoeken zoals we dat graag doen. Na een flinke fietsrit neerploffen op de bank van een wielercafé en met een biertje in de hand gezamenlijk genieten van de koers op tv.

2021. Ik heb er zin in!

Tips?

Mis jij bepaald nieuws in dit overzicht? Tip ons dan via contact! •

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Laatste nieuws

Deel dit bericht:

Vergelijkbare nieuwsberichten

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Laatste nieuws

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.

X