foto: Wielercafes.nl

Wielercafé Tour Der Ongeschoren Benen Classic

Laatste update: 19 mei 2022, 11:01 uur
Laatste update: 19 mei 2022, 11:01 uur

Na het succes van het eerste wielercafé vorig jaar is er ook dit jaar aan de vooravond van de “Tour Der Ongeschoren Benen Classic” een wielercafé met bekende oud-profs als tafelgasten. Het duurt nog even, maar we blikken vast vooruit naar zaterdag 3 september.

Als onderdeel van de toertocht Tour Der Ongeschoren Benen Classic werd vorig jaar voor ‘t eerst een pop-up wielercafé georganiseerd. Tijdens het wielercafé kwamen toen diverse (oud-)profwielrenners langs, waaronder Peter Winnen, Johan Museeuw, Evy Kuijpers, Lars Boom, Paolo Bettini en Leontien van Moorsel. Dit jaar zullen er andere gasten aanwezig zijn, maar is de opzet redelijk hetzelfde.

Wel is gekozen voor een andere locatie, namelijk Cultureel centrum De Ruchte in Someren. Hier kunnen de bezoekers net als vorig jaar onder het genot van een koud biertje of glas wijn genieten van een avond vol bourgondische gezelligheid.

De tekst gaat onder de foto verder

foto: Wielercafes.nl

Presentatie

De presentatie is opnieuw in vertrouwde handen van de Somerense wielerpresentator Rien van Horik en acteur Leo Alkemade, die ook een aantal wielerliedjes ten gehore brengt. Vorig jaar was tijdens het wielercafé o.a. zijn nieuwe track ‘In het wiel‘ te horen. Welke nummers hij dit keer presenteert blijft voorlopig nog een verrassing.

De tekst gaat onder de foto verder

foto: Harrie van Horik

Gasten

Tijdens het eerste deel van de avond zijn vier ex-beroepsrenners te gast die reden voor de legendarische Raleigh-wielerploeg: Olympisch en Wereldkampioen Hennie Kuiper, Johan van der Velde, de Belg Ludo Peeters en de Duitser Klaus-Peter Thaler.

Na de pauze is het woord aan Jeroen Blijlevens (bijna 30 jaar geleden winnaar in Someren) en drie voormalige internationale wielervedetten waarvan later de namen nog bekend worden gemaakt.

De tekst gaat onder de foto verder

Hennkie Kuiper 1975 regenboogtrui - wielercafes.nl

foto: (Hennie Kuiper)

Johan van der Velde - wielercafes.nl

foto: AD.nl (Johan van der Velde)

Wielerquiz

Ook de quiz “Petje op, petje af” maakt deel uit van het avondprogramma. Deze wordt aangeboden in samenwerking met sponsor Kwaremont.

Tickets

Wil je hier niets van missen? Bestel dan tickets voor deze unieke wieleravond via deruchte.nl. De entreeprijs bedraagt € 20,00, waarbij een drankje is inbegrepen.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Laatste nieuws

Deel dit bericht:

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Laatste nieuws

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.

X