foto: Wielercafes.nl

Wielerpubquiz bij Coppi in Rotterdam

Laatste update: 5 oktober 2022, 17:10 uur
Laatste update: 5 oktober 2022, 17:10 uur

Ieder jaar wordt het wielerseizoen op gepaste wijze afgesloten in Rotterdam. Dit jaar wordt de jaarlijkse wielerpubquiz bij wielercafé Coppi Koffie & Fietsen op zaterdag 8 oktober 2022 georganiseerd.

Hoe goed is jouw geheugen? Test het in de wielerpubquiz van Coppi Koffie & Fietsen! Hier kun je uiteenlopende vragen verwachten over het afgelopen seizoen. Vanaf 20:00 uur zitten alle teams klaar om nog eens te genieten van al het moois (en pijnlijks) van afgelopen wielerjaar.

De tekst gaat onder de foto verder

foto: Wielercafes.nl

6 Rondes

De vragen worden verdeeld over in totaal 6 rondes. Welke rondes dit precies zijn wordt vooraf niet bekend gemaakt, maar sommige onderdelen kun je zelf al bedenken. Verdiep je dus nog eens opnieuw in opmerkelijke gebeurtenissen in de wielersport, bekijk de samenvattingen van de voorjaarsklassiekers en de drie grote rondes nog eens terug en vergeet bovendien ook niet om je kennis over het vrouwenwielrennen weer op te frissen.

Per ronde kun je ongeveer 15 vragen verwachten, waarbij je één punt kan verdienen per goed beantwoorde vraag. In totaal is de maximale score dus zo’n 90 punten.

De tekst gaat onder de foto verder

foto: Wielercafes.nl

Wielerpubquiz 2021

Net als vorig jaar zijn wij er van Wielercafes.nl ook weer bij. Tijdens ons debuut in 2021 wisten we beslag te leggen op een derde plaats. Dit jaar worden er meer deelnemers verwacht en is de concurrentie dus groot. De deelnemers van dit jaar zijn alvast gewaarschuwd: de winnaars van vorig jaar zijn er wederom bij!

De tekst gaat onder de foto verder

Coppi Koffie & Fietsen in Rotterdam - wielercafes.nl

foto: Wielercafes.nl

Coppi Koffie & Fietsen in Rotterdam - wielercafes.nl (12)

foto: Wielercafes.nl

Prijzen

Een echte wielerpubquiz is uiteraard niet compleet zonder prijzen. Naast de wisselbokaal kregen de winnaars vorig jaar ook nog een fles Giro Ribot mee naar huis. Wat de prijs voor de winnaar van dit jaar is, blijft nog een verrassing.

De tekst gaat onder de foto verder

foto: Coppi Koffie

Aanmelden

Wil jij ook graag meedoen aan deze wielerpubquiz op a.s. zaterdag 8 oktober? Schrijf je dan nog snel in, voordat het vol zit. Aanmelden kan via dit formulier. Er is geen minimum aantal noodzakelijk om een team te vormen. De wielerpubquiz begint om 20:00 uur.

Krijg jij jouw wielervrienden niet zover om een zaterdagavond vrij te maken, maar wil je wel graag meedoen? Stuur dan een bericht via contact en wieweet kun je ons team nog vergezellen! Daarnaast heeft wielercafé Coppi ook een koppelservice. Hier kun je gebruik van maken via het inschrijfformulier. Op die manier kijkt de quizmaster zelf of hij een match voor je heeft.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Laatste nieuws
Binnenkort
5 maart: Omloop der Wielercafes

Deel dit bericht:

Binnenkort
5 maart: Omloop der Wielercafes

Vergelijkbare nieuwsberichten

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Laatste nieuws

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.