Wielerverhalen delen vanuit De Proloog

Laatste update: 7 juli 2022, 14:15 uur
Laatste update: 7 juli 2022, 14:15 uur

Wielerverhalen. Iedereen die eens op een fiets heeft gezeten kent ze wel. Elke wielrenner heeft er zijn eigen associatie mee. Samen met wielercafé De Proloog in Amerongen gaat Wat als?! De wielerpodcast opzoek naar de mooiste en meest bijzondere verhalen uit de wielerwereld.

De Proloog

Van amateur tot beroepswielrenner, geen verhaal is gek genoeg voor dit podium. Zo willen ze jou inspireren en motiveren om altijd te blijven trappen en jouw eigen wielerverhaal te schrijven.

Er is natuurlijk geen betere plek om jouw wielerverhaal te delen dan bij één van de mooiste wielercafé van Nederland. Wielercafé De Proloog in Amerongen is de plek waar wielerverhalen worden geboren en doorverteld. Je vindt het wielercafé centraal in de Utrechtse heuvelrug en onderaan de Amerongse berg. Een fantastisch gebied om zelf eens op de wielrenfiets te stappen en klimmetjes zoals de Grebbenberg, de Koeheuvel, de Wagenings muur, de Pyramide van Austerlitz, de Defensieweg en natuurlijk de Amerongse berg.

De tekst gaat onder de foto verder

foto: Opname in De Proloog

Robben Snel

Begin januari was Robben Snel te gast bij de Proloog. Die 21-jarige wielrenner uit België vertelde een indrukwekkend verhaal over zijn MTB sponsortocht Duchenne Heroes. Dit is een offroad uitdaging waarbij meer dan 700 kilometer moet worden overwonnen. Maar deze belevenis was meer dan dat. Het was namelijk een tocht waarbij Robbe Snels de andere kant van de medaille tegenkwam. Tot het einde toe bleef het spannend: zou hij het wel gaan halen? De vermoeidheid sloeg toe en zijn gedachtes sprongen van links naar rechts. Robben neemt de luisteraar in deze uitzending mee in zijn verhaal over deze sponsortocht, waarin er een vriendschap opbloeit. Een vriendschap die sterker blijkt dan 700 kilometer afzien, sterker dan die laatste trap verzuring.

WatAls?! de wielerpodcast

Onder het genot van Il Magistrale-koffie luisteren Marnick en Niels in deze aflevering naar het verhaal van Robbe Snels. Wil jij het hele verhaal beluisteren? Dat kan via jouw favoriete podcast app, zoals hier in Spotify.

De tekst gaat onder de foto verder

Wielerverhalen

Wielercafé De proloog in Amerongen is één van de velen wielercafés in Nederland waar mensen samenkomen om gezellig een rondje te gaan fietsen. Een plek voor jong en oud om lekker sportief bezig te zijn en de mooiste fietsverhalen door te vertellen. Omloop der Wielercafés op 5 en 6 maart is een van die rondjes waar wielerverhalen worden geboren. Want al fietst iedereen hetzelfde rondje, iedereen creëert zijn eigen verhaal.

De tekst gaat onder de foto verder

Omloop der Wielercafes

Wil jij meefietsen en meer wielercafés leren kennen? Doe dan mee met de Omloop der Wielercafes en fiets 130, 175 of 200 kilometer langs diverse wielercafés in Nederland en België. Meer informatie lees je op wielercafes.nl/omloop.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Laatste nieuws

Deel dit bericht:

Vergelijkbare nieuwsberichten

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Laatste nieuws

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.

X