Rondje Wielercafes 2022

vanaf Berc Bike­čôî

Startlocatie Berc Bike­čôî

Midden in de regio Montferland vinden we startlocatie Berc Bike. Het wielercaf├ę dat in 2020 haar deuren opende heeft hier vanwege de pandemie minder van kunnen laten zien dan ze wilden. Tijdens Rondje Wielercafes 2022 heb je de mogelijkheid om vanaf hier een prachtige ronde op je racfeiets of gravelbike te maken. Voor de racefiets zijn er routes van 60, 85 en 125 kilometer, voor de gravelbike kun je kiezen uit 50 of 85 km.

Onderweg maak je kennis met de rust en de ruimte die je ervaart op de polderwegen door de achterhoek. Ongeveer halverwege de routes kun je pauzeren bij het wielercaf├ę┬áParijs is nog ver, waar je weer even op adem kunt komen. Op de terugweg van de routes voor de racefiets vind je de meeste hoogtemeters, mede door het bekende Peeske.

Eenmaal terug bij het wielercaf├ę van Berc Bike kun je het wielercaf├ę eens goed bekijken en begint het grote nagenieten. Verwen jezelf met een Italiaanse koffie, bananenbrood en een eigen Berc Bier. Als de zon schijnt zal je bij Berc Bike bovendien heerlijk buiten kunnen vertoeven.

┬╗ Bekijk meer van Berc Bike

De inschrijving is gesloten.

­č¬Ę = gravel

Routes

­č¬Ę = gravel

Routes

­č¬Ę = gravel

Startpakket voor elke deelnemer

Startpakket
voor elke deelnemer

* voor de eerste 500 deelnemers

De eerst 200 inschrijvers krijgen bovendien een energiereep van Coup d’Barre.

Daarnaast zie jij jezelf mogelijk terug op de foto’s van onze fotograaf┬áof in de aftermovie.

Foto’s van Berc Bike­čôî

Deel deze startlocatie via

Andere startlocaties

van Rondje Wielercafes 2022

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.

X