Rondje Wielercafes 2022

vanaf De Proloogđź“Ś

Startlocatie De Proloogđź“Ś

De Proloog is één van de bekendste van Nederland en vind je centraal gelegen in ons land onderaan de Amerongse Berg. Het café waarvan de naam verwijst naar de race tegen de klok bestaat al sinds 2016. Als ideale uitvalsweg richting zowel de Utrechtse Heuvelrug, het land van Maas en Waal als de Hoge Veluwe kun je vanaf hier alle kanten op. Mede daardoor wordt het wielercafé ook goed bezocht door zowel fietsers die vanuit de Randstad komen als fanatiekelingen die Amerongen vanuit Gelderland en Noord-Brabant weten te bereiken.

Binnen vind je een ruim opgezet café met een team dat bestaat uit een mooie mix van ervaren horecatoppers en enthousiaste werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. De kaart (die je terugvind op de bidons) is al net zo divers waarbij volop aandacht is voor lokale producten. Van een lekker speciaalbiertje tot appeltaart en koerssoep, hier kom je niets tekort.

Jaarlijks starten vele evenementen bij wielercafé De Proloog. Ook tijdens Rondje Wielercafes 2022 kun je hier beginnen aan jouw tocht over een afstand tussen de 80 en 130 kilometer. Pauzeren doe je onderweg bij diverse wielercafés, zoals het Mountainbike Museum in Arnhem en Fausto in Schoonhoven. Houd er op de 130km-route rekening mee dat je 2 keer de pont moet gebruiken. Bij het ene pontje kun je alleen pinnen, bij de ander heeft men liever cash. Op het einde van de route gaat ’t weer wind mee, berg af en met het café in zicht richting Amerongen.

» Bekijk meer van De Proloog

De inschrijving is gesloten.

🪨 = gravel

Routes

🪨 = gravel

*geopend op 6 t/m 8 mei
! Op deze route pak je 2 keer een pontje (pinnen)

Routes

🪨 = gravel

*geopend op 6 t/m 8 mei
! Op deze route pak je 2 keer een pontje (pinnen)

Startpakket voor elke deelnemer

Startpakket
voor elke deelnemer

* voor de eerste 500 deelnemers

De eerst 200 inschrijvers krijgen bovendien een energiereep van Coup d’Barre.

Daarnaast zie jij jezelf mogelijk terug op de foto’s van onze fotograaf of in de aftermovie.

Foto’s van De Proloogđź“Ś

Deel deze startlocatie via

Andere startlocaties

van Rondje Wielercafes 2022

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.

X