Rondje Wielercafes 2022

vanaf Fixed Gear Coffeeđź“Ś

Startlocatie Fixed Gear Coffeeđź“Ś

Één van de nieuwe startlocaties van Rondje Wielercafes in 2022 is Fixed Gear Coffee. Het bekende wielercafé van oud-profwielrenner Brian Megens kent inmiddels twee vestigingen, waarbij de locatie onderaan de Cauberg fungeert als startlocatie voor Rondje Wielercafes 2022. Scoor hier jouw coffee before cycling en vergaap je aan de vele fixies, wielerkleding en andere aanwezige wielerattributen in dit wielercafé.

Vanaf hier kun je op jouw racefiets een route rijden van 80 of 145 kilometer. De route van 80 kilometer heeft een beperkt aantal hoogemeters, terwijl de 145 kilometer meer voor de fanatiek klimmers is. In beide gevallen pauzeer je bij wielercafé Alley Cat in Maastricht.

Vertrek je liever op je gravelbike? Dan kun je hier een pittige route van 80 kilometer afleggen, met behoorlijk wat hoogtemeters. Hierbij pauzeer je na zo’n 55 kilometer bij Bike B&B De Brakke Berg. Dit wielercafé bevindt zich onderaan de Brakke berg en ligt op de route die de profwielrenners tijdens de Amstel Gold Race rijden.

» Bekijk meer van Fixed Gear Coffee Valkenburg

De inschrijving is gesloten.

🪨 = gravel

Routes

🪨 = gravel

Routes

🪨 = gravel

Startpakket voor elke deelnemer

Startpakket
voor elke deelnemer

* voor de eerste 500 deelnemers

De eerst 200 inschrijvers krijgen bovendien een energiereep van Coup d’Barre.

Daarnaast zie jij jezelf mogelijk terug op de foto’s van onze fotograaf of in de aftermovie.

Foto’s van Fixed Gear Coffeeđź“Ś

Deel deze startlocatie via

Andere startlocaties

van Rondje Wielercafes 2022

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.

X