Arrangement Wielercafes.nl

bij Sporthotel De Zeven Heuvelen

Arrangement Wielercafes.nl

bij Sporthotel De Zeven Heuvelen

Er even tussenuit om het Rijk van Nijmegen op de fiets te verkennen. Na afloop heerlijk ontspannen in de sauna, het stoombad of in het zwembad.

In samenwerking met Sporthotel De Zeven Heuvelen in Groesbeek heeft Wielercafes.nl een arrangement voor je samengesteld. Ideaal voor de sportieve fietser die er even tussenuit wil in een prachtig fietsgebied.

Aantal nachten

Momenteel is het arrangement beschikbaar voor 1 en 7 nachten.

Er even tussenuit om het Rijk van Nijmegen op de fiets te verkennen. Na afloop heerlijk ontspannen in de sauna, het stoombad of een  in het zwembad.

In samenwerking met Sporthotel De Zeven Heuvelen heeft Wielercafes.nl een arrangement voor je samengesteld. Ideaal voor de sportieve fietser die er even tussenuit wil in een prachtig gebied om te fietsen.

Dit arrangement is tijdelijk verkrijgbaar en is tot stand gekomen in samenwerking met Sporthotel De Zeven Heuvelen.

* Vroege checkin is op basis van beschikbaarheid. Bij vroege checkout dient de kamer om 11:00 uur verlaten te worden. Bagage kan veilig gestald worden bij de receptie. Tot 16:00 uur kun je nog gebruik maken van alle faciliteiten zoals kleedkamers, douches en zwembad.

Faciliteiten

Gratis parkeren

Parkeren kan gratis op het terrein van het sporthotel.

Zwembad

In het binnenzwembad kom je heerlijk tot rust. 

Sauna's

In het wellnesscentrum van het sporthotel bevinden zich twee sauna’s. Beiden sauna’s zijn gemengd, waarbij badkleding verplicht is. Bij de sauna’s zijn douches aanwezig.

Stoombad

Heerlijk ontspannen kan in het stoombad. Hier is badkleding verplicht. Bij het stoombad zijn douches aanwezig.

Fitness

In het sporthotel bevindt zich een fitnesscentrum. Hier kun je gebruik maken van de groepslessen van o.a. pilates, yoga of boksen. Ook worden er spinninglessen gegeven. Voor wie gebaat is bij persoonlijke aandacht is er de mogelijkheid om gebruik te maken van personal training.

Massage (optioneel)

Als gast van het sporthotel heb je de mogelijkheid om een massage te nemen. Dit is niet bij het arrangement inbegrepen.

Behandeling fysiotherapeut (optioneel)

Je kunt je laten behandelen voor blessures van spieren, pezen, banden en/of gewrichten of gevolgen van functiestoornissen aan het zenuwstelsel, de longen en het hart. Een behandeling kan bestaan uit massagetherapie, oefentherapie, het geven van adviezen en/of een combinatie hiervan.

Dit is niet bij het arrangement inbegrepen.

Massage (optioneel)

Als gast van het sporthotel heb je de mogelijkheid om een massage te nemen. Dit is niet bij het arrangement inbegrepen.

Gratis parkeren
Parkeer je auto gratis voor de deur.
Comfortabel studio
Met eigen keukenblok, zithoek, badkamer met douche en toilet, televisie, gratis Wi-Fi en een kluisje.
Zwembad
Lekker tot rust komen in het zwembad.
Sauna
Ontspannen doe je in de gemengde sauna waar badkleding verplicht is.
Fitness
Lekker binnen sporten in het fitnesscentrum tijdens de groepslessen van o.a. pilates, yoga, boksen en spinning. Of maak gebruik van personal training.

Omgeving

Natuur

Sporthotel De Zeven Heuvelen ligt te midden van meerdere natuurgebieden. Het bosrijke Reichswald ligt op minder dan 5 km fietsen, maar ook het Rijk van Nijmegen biedt tal van mogelijkheden.

Fietsen

De omgeving leent zich erg goed voor fietsen door de natuur. Zo vind je er binnen enkele kilometers de bekende zevenheuvelenweg, oude holleweg en de Holdeurn. De route die je als bezoeker van dit arrangement krijgt brengt je over al deze beklimmingen.

Horeca

Voor wie ‘s middags lekker wilt lunchen kan terecht in het centrum van Groesbeek. Restaurants vind je daarnaast ook in Nijmegen dat op 10 km van het sporthotel ligt.

Boeken

Boeken is mogelijk op basis van beschikbaarheid bij Sporthotel de Zeven Heuvelen. Deze bekijk je via onderstaande knoppen.

De Zeven Heuvelen
Cranenburgsestraat 23b
6561 AM Groesbeek
Telefoon: 024 – 397 58 41

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.

X