Rondje Wielercafes in de Tour

30 juni 2024

foto: Fatpigeon

Wielercafes.nl logo tekst website PNG (transp)

Rondje Wielercafes in de Tour

2 juli 2023: Rondje Wielercafes in de Tour – Toertocht vanaf wielercafé Parijs is nog ver is Doetinchem – Fiets jij ook mee?
30 juni 2024

Tijdens het openingsweekend van de Tour de France wordt Rondje Wielercafes in de Tour verreden. Op 30 juni 2024 fiets je deze toertocht (uiteraard) vanaf wielercafé Parijs is nog ver, in Doetinchem. Onderweg pauzeer je bij wielercafés op jouw route.

‘s Morgens rijd je zelf een fraaie route langs diverse wielercafés. Na jouw toertocht kun je vervolgens onderuit gaan zakken met kop koffie en gebak. Tijdens Rondje Wielercafes kun je met één van de drie grote wielerrondes op scherm heerlijk nagenieten. Tijdens deze toertocht geniet je zodoende van een hele dag vol met het beste van wielercafés en de koers.

Meer informatie over deze toertocht wordt hier later bekend gemaakt. Wil jij als eerste op de hoogte gebracht worden? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Startlocatie
Rondje Wielercafes in de Tour begint en eindigt bij wielercafé Parijs is nog ver in Doetinchem. Alle deelnemers kunnen tussen 9:00 – 11:00 uur starten, ongeacht de afstand die zij rijden.

Pauzeplekken
Onderweg heb je de mogelijkheid om te pauzeren bij Fietslokaal De Meet (Deventer) en Berc Bike (Zeddam).

Afstanden
Deelnemers hebben de keuze uit drie afstanden: 70, 100 of 140 kilometer.

Inschrijven
Deelnemers schrijven zich van 19 mei tot 27 juni 2024 online in.

Startpakket
Voor elke deelnemer ligt er bij de start een startpakket klaar.

De inschrijving is vanaf 19 mei 2024 geopend

Routes

Deelnemers hebben de keuze uit 70, 100 of 140 kilometer.

Startpakket

Bij de startlocatie ligt er voor elke deelnemer een startpakket klaar.

Startpakket
voor elke deelnemer

Omloop der Wielercafes 2023 - Startpakket - wielercafes.nl (kleiner)

* zo lang de voorraad strekt

Deelnemers hebben ook de mogelijkheid om producten, zoals de casual wielersokken, na afloop van de rit op te halen bij de startlocatie.

Daarnaast zie jij jezelf mogelijk terug op de foto’s van onze fotograaf.

In 2023 werd Rondje Wielercafes in de Tour tijdens het openingsweekend van de Tour de France verreden. Op 2 juli 2023 fietste je deze toertocht (uiteraard) vanaf wielercafé Parijs is nog ver, in Doetinchem. Onderweg pauzeerde je bij wielercafés op jouw route.

Het was midden in de zomer met zeer aangename temperaturen. Rondje Wielercafes in de Tour leent zich mede daarom ook perfect voor de minder goed getrainde wielrenners. Op 2 juli 2023 kwamen deelnemers uit binnen- en buitenland om te genieten van deze heerlijke toertocht. 

Eenmaal terug gekeerd bij Parijs is nog ver was de Tour de France uiteraard op groot scherm te volgen. Nagenieten van de toertocht tussen de vele wielershirts, oude racefietsen en dat te midden van de andere wielerliefhebbers. Bij Rondje Wielercafes in de Tour was het heerlijk genieten met een hele dag vol met ‘t beste van wielercafés en de koers.

Partners

Partners

Deze toertocht zou niet zoveel kunnen bieden zonder onze partners. Hieronder vind je de partners die bij ons zijn aangesloten tijdens Rondje Wielercafes in de Tour 2023.

Zet jezelf op aanwezig

Je vindt Rondje Wielercafes in de Tour 2023 ook als evenement op

Andere toertochten

Behalve deze toertocht organiseert het platform Wielercafes.nl ook nog enkele andere toertochten.

De ideale seizoensopener voor de echte bikkels. Met lage temperaturen en aardig wat hoogtemeters is dit een mooie uitdaging om in de winter voor te trainen.

Op Bevrijdingsdag fiets je vanaf de plek waar in 2022 nog de eerste bergpunten werden verdeeld. Tijdens deze tocht pauzeer je bovendien bij het nieuwe wielercafé in Ede.

De bekendste grote ronde is natuurlijk de Tour de France. Met start en finish bij wielercafé Parijs is nog ver combineer je deze dag het beste van de wielercafés en de koers.

Heb je in het najaar eindelijk lekker de smaak te pakken? Fiets dan mee met deze toertocht in het laatste weekend van de Vuelta á España.

Nieuwsbrief

Wil jij niks missen van het laatste nieuws rondom onze toertochten? Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief!

Pak jouw korting

Tot en met zaterdag 10 juni krijg je
€5,- korting op jouw inschrijving voor Rondje Wielercafes in de Tour.

Wees er dus snel bij!

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.