Contact

Wat is de reden dan je contact met ons wilt leggen?

Wielercafes.nl is bij de KvK geregistreerd onder nummer 81390386.

Nieuwsbrief

Niks missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Neem contact op met Wielercafes.nl

Dit bericht wordt dus niet naar een specifiek wielercafé gestuurd. Hiervoor ga je naar de desbetreffende cafépagina.

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Nieuwsbrief
Door bovenstaand formulier te verzenden verklaar ik dat eventueel meegestuurde foto's rechtenvrij gebruikt kunnen worden. Hiermee verklaar ik dat Wielercafes gevrijwaard is van al de uit het gebruik van de afbeelding voortvloeiende copyrightzaken. Ik ga akkoord met het privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Steun Wielercafes.nl

Wielercafes.nl is een startup en blijft in ontwikkeling. Inmiddels vind je hier alle wielercafés van Nederland, neemt het aantal buitenlandse wielercafés verder toe en is er regelmatig nieuws te vinden over de wielercafés. Hierbij wordt de website vrij gehouden van advertenties.

Ondertussen wordt er achter de schermen hard gewerkt aan verdere uitbreiding van het platform. Om onderhoud en nieuwe ontwikkelingen te bekostigen is de website aangewezen op donaties. 

Je kunt Wielercafes steunen door een anonieme bijdrage via geef.nl of via directe bankoverschrijving naar NL97 KNAB 0404 4536 27 t.n.v. Wielercafes.

We zijn blij met elke bijdrage.

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.