Partners

Samen sta je sterker. Om de bezoekers van wielercafes.nl meer te bieden werken we graag samen met onze partners. Wielercafes.nl heeft samenwerkingen met diverse partners die ieder op hun eigen manier van meerwaarde zijn voor de wielercafés en/of de wielerliefhebbers.

Met sommige partners wordt samengewerkt rondom één van onze toertochten, zoals Omloop der Wielercafes en Rondje Wielercafes. Hierbij wordt zowel gewerkt met ambassadeurs als met partners. Bekijk hieronder onze partners en hun verhaal.

Hoogwaardige sportvoeding op een natuurlijke basis. BYE Nutrition gelooft in de beste prestaties, zonder chemische smaakstoffen. Daarom geeft BYE Nutrition je tijdens het sporten een energy boost op een verantwoordelijke manier.

Ben jij benieuwd welke wielercafés jij allemaal al bezocht hebt tijdens een fietsrit? Koppel je Strava en check de challenge!

Fiets jij graag in comfortabele wielerkleding? Kijk dan eens bij de nieuwe collectie fietskleding van Rogelli.

Je ziet er goed uit op je fiets, met Le Patron zie je er net zo goed uit in je vrije tijd. Geïnspireerd door helden als Coppi, Bartiali, Koblet en Bahamontes heeft Le Patron stijlvolle designs voor de echte wielerliefhebber.

Alles om jouw fietsrit gesmeerd te laten verlopen. Squirt Lube is het bekende kettingsmeermiddel dat biologisch afbreekbaar is en geen vuil aantrekt. Daarnaast heeft het merk ook diverse andere producten om jouw fiets in topconditie te maken.

Wil jij Nederland op de fiets verkennen op een unieke en avontuurlijke manier? Met wielerhostels langs de mooiste fietsroutes van Nederland ben je verzekerd van een comfortabele en gezellige overnachting na een dag vol fietsplezier.

Hét tijdschrift voor de avontuurlijke fietser. Hier lees je alles over gave regio’s en routes, bikepacken en over het onderweg genieten van cultuur, natuur en bezienswaardigheden.

Hét tijdschrift voor elke wielervolger. Hier lees je alles over de renners, de koers en het plezier van het wielrennen

Er even tussenuit om het Rijk van Nijmegen op de fiets te verkennen. Na afloop heerlijk ontspannen in de sauna, het stoombad of in het zwembad. Dat kan bij het arrangement dat we in samenwerking met Sporthotel de Zeven Heuvelen aanbieden.

Sporthotel de Zeven Heuvelen

Er even tussenuit om het Rijk van Nijmegen op de fiets te verkennen. Na afloop heerlijk ontspannen in de sauna, het stoombad of in het zwembad. Dat kan bij het arrangement dat we in samenwerking met Sporthotel de Zeven Heuvelen aanbieden.

Terras Sporthotel de Zevenheuvelen - wielercafes.nl

Wil jij een keer wat anders eten tijdens het fietsen en respecteer jij de natuur? Probeer dan eens de gezonde energierepen van Coup d’Barre.

Wielerbier voor de échte wielergek. Heerlijk voor na elke fietsrit, om het plezier van de sport samen te delen.

Koffie speciaal gemaakt voor wielrenners

Ontdek nieuwe routes op je racefiets

De gezonde energiereep die de natuur respecteert

Over ons

Wil je graag meer weten over wie wij zijn en hoe Wielercafes.nl is ontstaan? Hier lees je meer over bij Over Ons.

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.