foto: Le Coffee Ride

Beschrijving

De locatie is al een plaatje op zich. Met een zonovergoten terras krult het hellende asfalt sierlijk om dit wielercafé heen. Op de herkenbare kruising vind je de facetten van de wielersport op vele fronten terug. Behalve een heerlijk terras aan zowel de straatzij als de achterkant waar je hier geniet van de beste koffie en een gezond avondmaaltijd scoor je hier ook hun eigen fietskleding. Tijdens het seizoen is er elke vrijdagavond er een pasta-avond gevolgd door de wekelijkse barbecue op zaterdagavond. Ideaal voor tijdens een weekendje fietsen in de Ardennen.

Bevalt ‘t je hier zo goed dat je eigen niet wilt vertrekken? Dan blijf je hier toch gewoon slapen! Met ruimte voor meer dan 25 gasten is er zelfs ruimte voor overnachtingen van hele groepen. Wellicht kun je de volgende dag dan nog aansluiten bij een van de clubritten die regelmatig vanaf dit wielercafé worden verreden.

Het moge duidelijk zijn. Le Coffee Ride is niet zomaar een wielercafé. Naast dat de wielercultuur van dit café af druipt heb je hier alles wat je wielerhartje je begeert. Wil je alvast een voorproefje? Bekijk dan de video of luister naar hun eigen podcast.

Aanbod

Het onderdeel aanbod is uitgeschakeld voor dit wielercafé.

Beoordelingen

Het onderdeel beoordelingen is uitgeschakeld voor dit wielercafé.

Foto's

Het onderdeel foto’s is uitgeschakeld voor dit wielercafé.

Contact

Neem direct contact op
met het wielercafé

Jouw bericht wordt direct naar het wielercafé gestuurd.

Bekijk meer wielercafés

Laatste nieuws

van alle wielercafés in NL en BE

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.