Beschrijving

Vlakbij de Posbank vind je in Arnhem het Mountainbike Museum. Het bijzonder gastvrije en gratis toegankelijke museum heeft vele mountainbikes, voorvorken en andere fietsonderdelen uitgestald. Afgelopen winter is hier zelfs een heuse Wall of frame aan toegevoegd. Alles is erop gericht om zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met mountainbiken.

Bezoekers wordt hier van alles bij gebracht over de sport, de materialen en de mogelijkheden die het mountainbiken biedt. Om dit in de praktijk te brengen worden er bovendien diverse arrangementen aangeboden voor groepen en kan je arrangementen op maat laten samenstellen. De groene omgeving waar het museum zich bevindt is meteen een mooie uitvalsbasis voor een rondje door het bos.

Wanneer je hier een kop koffie, thee of fris hebt gescoord kun je buiten plaatsnemen op het terras, tussen alle fiets-kunstwerken die je er vindt. Een leuke plek om even bij te komen en te genieten van de rustige omgeving.

Aanbod

Het onderdeel aanbod is uitgeschakeld voor dit wielercafé.

Beoordelingen

Het onderdeel beoordelingen is uitgeschakeld voor dit wielercafé.

Foto's

Het onderdeel foto’s is uitgeschakeld voor dit wielercafé.

Contact

Neem direct contact op
met het wielercafé

Jouw bericht wordt direct naar het wielercafé gestuurd.

Bekijk meer wielercafés

Laatste nieuws

van alle wielercafés in NL en BE

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.