foto: FVV

Beschrijving

Een plek waar mensen met een passie voor de fiets graag samenkomen, dat is wat Pedaleur de Flandres wil zijn. De eerste drie jaar vond je het wielercafé van Dieter Jacobs in het centrum van Gent. In 2021 verhuisde het café een naar een nieuwe vestiging aan de de ring van de hoofdstad van Oost-Vlaanderen.

Wat niet zal veranderen is de veelzijdigheid van het café. Pedaleur de Flandres verkoopt namelijk niet alleen heerlijke koffie met een snack om je weg weer te vervolgen, maar ook diverse fietsenmerken en alles wat bij het fietsen komt kijken. Denk hierbij aan fietsonderdelen, kleding en voeding. Met meer dan 20 jaar ervaring in het fietsen en zijn verbintenis aan merken als Basso, Bioracer, Ampler, Deda en Campagnolo vertegenwoordigt Dieter met zijn wielercafé diverse merken uit de wielersport. Wie graag gesoigneerd op de fiets zit is bij Pedaleur de Flandres duidelijk aan het goede adres.

In de nieuwe vestiging in de Kortrijksesteenweg ligt de nadruk nog meer op beleving en evenementen. Naast de bestaande social rides die het wielercafé afgelopen jaren reeds aanbood kunnen we dus nog meer van ze verwachten.

Aanbod

Het onderdeel aanbod is uitgeschakeld voor dit wielercafé.

Beoordelingen

Het onderdeel beoordelingen is uitgeschakeld voor dit wielercafé.

Foto's

Het onderdeel foto’s is uitgeschakeld voor dit wielercafé.

Contact

Neem direct contact op
met het wielercafé

Jouw bericht wordt direct naar het wielercafé gestuurd.

Bekijk meer wielercafés

Laatste nieuws

van alle wielercafés in NL en BE

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.