foto: Service Koers

Beschrijving

In oktober 2019 opende ex-wielrenners Maurice Vrijmoed en Stefan Vreugdenhil in het Noord-Hollandse Heiloo hun eigen wielercafé. De naam Service Koers is afgeleid van ‘Service Course’, wat in de wielerwereld de werkplaats van een wielerteam aanduidt.

Dit wielercafé richt zich voornamelijk op het fietsmerk Specialized. In deze zaak geniet je al fietsend op de barkruk van een goede kop koffie terwijl de specialisten binnen jouw racefiets, mountainbike of elektrische sportfiets repareren. Indien jouw fiets een flinke schoonmaakbeurt nodig heeft neem die mee naar hun eigen wasstraat. Zoek je wat nieuws? Kijk dan eens tussen de velen fietsen die er staan uitgestald. Of bekijk de aangeboden fietsonderdelen, voeding of kleding eens. Voor diegene die twijfelt over zijn of haar houding op de fiets bieden zij ook een oplossing. Door de samenwerking met KadanZ Cycling is er bij wielercafé Service Koers namelijk ook de mogelijkheid om een uitgebreide bikefitting uit te voeren. Dat is nog eens service.

Aanbod

Het onderdeel aanbod is uitgeschakeld voor dit wielercafé.

Beoordelingen

Het onderdeel beoordelingen is uitgeschakeld voor dit wielercafé.

Foto's

Het onderdeel foto’s is uitgeschakeld voor dit wielercafé.

Contact

Neem direct contact op
met het wielercafé

Jouw bericht wordt direct naar het wielercafé gestuurd.

Bekijk meer wielercafés

Laatste nieuws

van alle wielercafés in NL en BE

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.