foto: Klaas de Scheirder

Beschrijving

Café Fringale is het wielercafé van oud-profwielrenner Chris Boeckmans. Sinds augustus 2021 schenkt hij hier zijn eigen koffiemerk Fringale. De naam van zowel het koffiemerk Fringale als het wielercafé Café Fringale verwijst naar de Franse wielerterm Fringale, wat hongerklop betekent.

Het wielercafé bevindt zich in de vroegere keuken van het woonhuis in Zoersel. Via een ingang aan de zijkant van het pand kom je in de mooie en verrassend ruime achtertuin. Behalve veel ruimte vind je hier ook een overdekt terras. Ideaal voor een koffiepauze tijdens een fietsrit of om even tot rust te komen.

Behalve de eigen koffieblends House Blend en Blend 13, diverse bieren en bagels is er ook huisgemaakt wortelcake, cheesecake en blizzballs (bolvormige koekjes van havermout, pindakaas en honing) verkrijgbaar. Ook de thee die wordt geschonken is alles behalve doorsnee: deze komt van Songbird, een direct-trade-thee uit Malawi.

Daarnaast vind je in het wielercafé ook nog merchandise van het koffiemerk, zoals petten, T-shirts, wielerkleding en babykleertjes.

Aanbod

Het onderdeel aanbod is uitgeschakeld voor dit wielercafé.

Beoordelingen

Het onderdeel beoordelingen is uitgeschakeld voor dit wielercafé.

Foto's

Het onderdeel foto’s is uitgeschakeld voor dit wielercafé.

Contact

Neem direct contact op
met het wielercafé

Jouw bericht wordt direct naar het wielercafé gestuurd.

Bekijk meer wielercafés

Laatste nieuws

van alle wielercafés in NL en BE

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.