Sinds 2024
Village Départ

gaat binnenkort open.

Village Départ

Village Départ

gaat binnenkort open.

Beschrijving

Village Départ is een unieke fietslocatie in Nederland. Een wielerdorpje met wielercafé, overnachtingsmogelijkheden, inspirerende vergaderruimtes en een gaaf aanbod aan fiets- en andere outdoor events.

Dit wielercafé in Schijndel is een heerlijke en bourgondische plek om te onthaasten. Hier kun je de wielersport het hele jaar door beleven en ontmoeten wielerliefhebbers elkaar om hun passie en verhalen te delen. Een locatie waar bedrijfsprocessen worden gefaciliteerd, fietsen worden verhuurd, toffe routes worden aangeboden om de omgeving te ontdekken en nog veel meer. En dat alles gecombineerd met zowel gezond als lekker eten en drinken van de kleine lunch- en dinerkaart.

Al sinds 2019 maakte Geertje Gloudemans plannen voor haar eigen wielercafé (nieuwsbericht) op het familieterrein. Na de eerste jaren van voorbereiding sloot Bjorn van de Langenberg in 2023 aan bij dit gave project. Op 4 november 2023 presenteerde zij het wielercafé aan het grote publiek waarbij symbolisch de eerste steen werd gelegd door de ouders van Geertje (nieuwsbericht). Een aantal van onze ambassadeurs waren erbij en schreven er een story over.

De verwachting is dat Village Départ in het voorjaar van 2024 officieel wordt geopend. Zodra hier meer over bekend is lees je dit uiteraard in het nieuws en in onze nieuwsbrief.

Drinken

Koffie, Frisdrank, Bier, Speciaalbier
Eten
Lunch, Diner, Taart
Koers op TV
Ja
Werkplaats
Ja, zonder mechanieker
Parkeren
Gratis
Overnachten
Ja

Foto's

Contact

Neem direct contact op
met het wielercafé

Jouw bericht wordt direct naar het wielercafé gestuurd.

Volg Village Départ op social media:

Delen

Deel Village Départ met je (fiets)vrienden!

Facebook
Twitter
WhatsApp

Openingstijden

⚠️ Village Départ is vanaf mei 2024 geopend.
Suggestie of onjuistheden ontdekt?
Geef het aan ons door »

Bekijk meer wielercafés

Laatste nieuws

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.