Beschrijving

Tot het voorjaar van 2020 vond je Fausto aan een levendig kruispunt in Schoonhoven. Vanaf 1 april 2021 is het wielercafé echter gehuisvest bij Dame, vlakbij de jachthaven van Schoonhoven. Het toegankelijke wielercafé Fausto dankt haar naam aan de legendarische Italiaanse renner Fausto Coppi. Voor goede koffie, soep, salade of zelf gemaakte taart hoef je niet verder te fietsen. Op een zomerse zaterdagmiddag geniet je hier in de brandende zon van heerlijk speciaalbier.

Vanaf Fausto fiets je verder richting Utrecht, Rotterdam, door de groene regio Krimpenerwaard of neem je vlakbij de pont over de Lek. Vanaf 15 maart 2020 heeft Fausto door de corona-maatregelen haar deuren aan de Voorhaven in Schoonhoven moeten sluiten. Gelukkig komen ze in 2021 wel terug, op een nieuwe locatie.

Vanaf 1 april 2021 is wielercafé Fausto te vinden in hetzelfde pand als ‘Dame‘. Door een samenwerking met Dame kan Fausto ‘s avonds ook heerlijke maaltijden serveren.

Aanbod

Het onderdeel aanbod is uitgeschakeld voor dit wielercafé.

Beoordelingen

Het onderdeel beoordelingen is uitgeschakeld voor dit wielercafé.

Foto's

Het onderdeel foto’s is uitgeschakeld voor dit wielercafé.

Contact

Neem direct contact op
met het wielercafé

Jouw bericht wordt direct naar het wielercafé gestuurd.

Bekijk meer wielercafés

Laatste nieuws

van alle wielercafés in NL en BE

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.