Wielercafes.nl

Prijzenpot Tourspel verder gevuld

Laatste update: 28 juni 2023, 11:32 uur
Laatste update: 28 juni 2023, 11:32 uur

Aanstaande zaterdag begint de grootste wielerwedstrijd van de wereld: de Tour de France. Drie weken lang volgen miljoenen wielerliefhebbers van over de hele wereld de koers op de voet. Thuis, langs de route of vanuit een wielercafé. Ook dit jaar organiseert Wielercafes.nl weer een Tourspel waarmee gave prijzen te winnen zijn.

Voorspel jij ook welke wielrenners het beste presteren in de Tour de France van 2023? Stel dan jouw team van 12 renners samen en meld je aan voor ons Tourspel!

Bekijk hier de volledige prijzenpot

Net als vorig jaar zijn er weer diverse prijzen te winnen. Allereerst zijn de bekende partners uit onze toertochten zoals Rogelli Sportswear, BYE Nutrition en Le Patron weer van de partij. Ook het wielerbordspel Flamme Rouge ligt net zoals vorig jaar weer op je te wachten bij de finish. Maar in 2023 zal dit geniale spel ook te winnen zijn in de tweede week van de Tour, tijdens Etappe 12.

De tekst gaat onder de foto verder

Rogelli Sportswear - wielercafes.nl (RUBIK_jerseyss_greenorange)

foto: Rogelli Sportswear

BYE Nutrition - wielercafes.nl (1)

foto: BYE Nutrition

Sprinttrein

Nieuw in de prijzenpot is o.a. het Nederlandse kaartspel Sprinttrein. Hennie Kuiper speelde het al met groot plezier, samen met zijn kleinkind.

Hoe werkt het?
De spelers proberen hun sprintkopman zo goed mogelijk neer te leggen in het peloton. Maar pas op: wie te lang wacht komt niet meer aan de finish. Elke speler probeert daarnaast al zijn renners aan de finish te krijgen door zijn hele hand leeg te spelen.

De tekst gaat onder de foto verder

Sprinttrein kaartspel - wielercafes.nl

foto: Sprinttrein

Sprinttrein Hennie Kuiper - wielercafes.nl

foto: Sprinttrein

Bike Explorer Magazine

Wie graag van unieke verhalen en bijzondere content houdt, zal met groot plezier het magazine Bike Explorer in ontvangst nemen. Bike Explorer Magazine is hét magazine voor de sportieve fietser. Hierbij richt het tijdschrift zich veelal op gave routes in met name Europa en soms daarbuiten. Bike Explorer Magazine richt zich op fietsers die graag willen ontdekken, zoals de naam al zegt. Van dagtochten tot lange fietsvakanties en van fietscultuur tot bezienswaardigheden. In Bike Explorer Magazine komt het allemaal voorbij.

Iedere deelnemer aan het Tourspel ontvangt sowieso 50% korting op een jaarabonnement van Bike Explorer Magazine.

De tekst gaat onder de foto verder

Bike Explorer Magazine 2023-3

foto: Bike Explorer Magazine

Bike Explorer Magazine

foto: Bike Explorer Magazine

Parijs is nog ver

Daar is niks aan gelogen, Parijs is nog ver. En met deze naam kan het Doetinchemse wielercafé niet ontbreken in het rijtje met prijzen. Daarom hebben deelnemers ook nog eens 3 x kans op €25,- bestedingstegoed bij wielercafé Parijs is nog ver.

De tekst gaat onder de foto verder

foto: Wielercafé Parijs is nog ver

Kwaremont BBQ

Ook de hoofdprijs van het Tourspel is nieuw dit jaar: de Kwaremont barbecue i.c.m. een jaarbonnement op Bike Explorer Magazine, ter waarde van in totaal €225,-. Deze barbecue kan ook worden gebruikt als vuurkorf. De Kwaremont barbecue wordt verdiend door degene die na drie weken Tour de France het beste scoort met zijn of haar team van 12 coureurs.

De tekst gaat onder de foto verder

foto: Kwaremont

Hoe win ik?

Om mee te spelen voor de prijzen is aanmelden via wielercafes.nl/aanmelden-tourspel verplicht.

De tekst gaat onder de foto verder

foto: Flamme Rouge

Deadline

Speel jij ook mee? Je hebt nog tot zaterdag 1 juli 11:59 uur om jouw team samen te stellen en je aan te melden via bovengenoemde link. Op naar een mooie strijd!

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.