Beschrijving

Vitesse Coffee & Cycling is een eigentijdse koffie- en lunchbar met een brede kijk op de fietscultuur. De bar is een ode aan de Beauty of Cycling in al zijn facetten – met onder andere exclusieve foto’s van fotograaf Paolo Martelli, een unieke selectie vintage koersfietsen, Cycling Film screenings op groot scherm en natuurlijk de heerlijke Vitesse Coffee.

Op de menukaart vind je de diverse lekkernijen. Zo verkopen ze de lekkerste New York bagels van de stad die van de ambachtelijke bakkerij Kleinblatt af komen. Ideaal voor onderweg. Verder vind je er onder andere een heerlijke soep, huisgemaakte taart, granola en een kleine selectie van lokale bieren. Mooi te combineren met een korte tussenstop bij dit Antwerpse wielercafé. Zodra het weer mogelijk is kun je hier ook genieten van een ruim en zonnige terras .

Wordt jij blij van vintage koersfietsen? Loop dan even naar de overkant. Daar vind je hun koersfietsenmarkt Bazaar Vitesse. Aanschouw hier de unieke tweewielers in de kenmerkende retro kleursamenstellingen.

Online heb je bij Vitesse Coffee & Cycling de mogelijkheid om jezelf te vergapen aan hun vrijetijdskleding, eigen koffie, tassen en nog veel meer.

Aanbod

Het onderdeel aanbod is uitgeschakeld voor dit wielercafé.

Beoordelingen

Het onderdeel beoordelingen is uitgeschakeld voor dit wielercafé.

Foto's

Het onderdeel foto’s is uitgeschakeld voor dit wielercafé.

Contact

Neem direct contact op
met het wielercafé

Jouw bericht wordt direct naar het wielercafé gestuurd.

Bekijk meer wielercafés

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.