Sinds 2018

Den Doortrapper

Beschrijving

Net boven Antwerpen vind je wielercafé Den Doortrapper. Een naam die verwijst naar een fiets waarbij je zowel vooruit als achteruit kan trappen om jezelf te verplaatsen. Schuin tegenover de kerk en in het hart van Brecht is het ruim honderdtwintig jaar oude herenhuis omgebouwd tot volwaardig wielercafé. Deze voormalige dokterswoning is sinds 2018 een bourgondisch retro wielercafé met huiselijke sfeer waar jong en oud graag samen vertoeven. Aan (én in de muur) vind je hier diverse wielergeschiedenis terug in de vorm van authentieke wielertenues, foto’s, fietsonderdelen en natuurlijk de knalgele tweewieler in het midden van het wielercafé.

Achter den toog vind je Ann en Johan die hun carrière als beenhouwer hebben opgegeven om van dit oude pand een prachtig wielercafé te maken. Sinds eind 2023 is ook dochter Annebel in het wielercafé te vinden. Doordat eigenaar Johan hiervoor ruim twintig jaar een eigen slagerij heeft gerund maakt hij de bitterballen en kleine schotels die op de menukaart te vinden zijn allemaal zelf. Met verscheidene lekkere kleine snacks is het hier op en top genieten. Zomers kun je hier buiten op het terras geregeld live muziek verwachten, terwijl je geniet van de vele (speciaal)bieren die ze hier aanbieden.

Speerpunt op de agenda van Den Doortrapper is de jaarlijkse retrokoers die pal voor het wielercafé start. Na afloop van deze koers voor zowel jong als oud die wordt georganiseerd door WTC Den Trapas is er een afterparty in het wielercafé zelf. Naast deze koers vinden er ook regelmatig een pubquiz, tuinconcerten en privé-feesten plaats. Kortom: een veelzijdig wielercafé dat zeker de moeite waard is om eens te bezoeken.

Drinken

Koffie, Frisdrank, Bier, Speciaalbier
Koers op TV
Ja
Werkplaats
Nee
Specialiteit
Ambachtelijke bitterballen
Parkeren
Gratis
Overnachten
Nee

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Den Doortrapper”

Your email address will not be published.

Klantvriendelijkheid
Faciliteiten
Prijs

Foto's

Foto's uploaden

Deel jouw foto's
van dit wielercafé
met anderen

Of upload je foto’s direct bij jouw eigen beoordeling.

Contact

Neem direct contact op
met het wielercafé

Jouw bericht wordt direct naar het wielercafé gestuurd.

Volg Den Doortrapper op social media:

Delen

Deel Den Doortrapper met je (fiets)vrienden!

Facebook
Twitter
WhatsApp

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
gesloten
19:00 – 01:00
gesloten
14:00 – 02:00
14:00 – 02:00
14:00 – 02:00
11:00 – 23:00

⚠️ Vanwege het coronavirus kunnen de openingstijden iets afwijken.

Suggestie of onjuistheden ontdekt?
Geef het aan ons door »

Bekijk meer wielercafés

Laatste nieuws

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.