foto: Wielercafes.nl

Aangeboden: wielerboeken en -tijdschriften

Laatste update: 6 november 2022, 21:57 uur
Laatste update: 6 november 2022, 21:57 uur

Bezoekers van wielercafés vermaken zich op allerlei manieren. Uiteraard doet een kop koffie met wat lekkers ze vaak goed. Maar wat kun je ze nou extra bieden? Nou, iets te lezen bijvoorbeeld. En laat dat nou net beschikbaar zijn.

Wie de Nederlandse en Belgische wielercafés binnenloopt ziet regelmatig verscheidene wielerboeken en -tijdschriften liggen. Sommige zijn hedendaags, anderen zijn dan weer wat ouder. Voor ieder wat wils. Op die manier vermaken gasten in het wielercafé zich net even wat langer.

Verzameling

Vanuit de community van Wielercafes.nl worden er enkele wielerboeken en wielertijdschriften aangeboden. Deze verzameling bevat zowel boeken als tijdschriften. Hierbij variëren de jaargangen van de jaren ’60 tot aan deze eeuw. Ideaal voor in een wielercafé bijvoorbeeld.

Het meest bijzondere uit de verzameling zijn enkele ingebonden jaargangen uit de jaren ’60 en ’70. Alles is goed bewaard en in prima staat.

De tekst gaat onder de foto verder

foto: Wielercafes.nl

Daarnaast zijn er ook wielerboeken en -tijdschriften van hedendaagse (oud-)wielrenners terug te vinden in de verzameling. Denk hierbij aan een wielerboek uit de beginjaren van Tom Dumoulin en het bekende Helden Magazine.

De tekst gaat onder de foto verder

foto: Wielercafes.nl

Prijs

De verzameling is kosteloos op te halen of kan eventueel tegen een kleine vergoeding worden opgestuurd.

De tekst gaat onder de foto verder

foto: Wielercafes.nl

Interesse?

Heb je interesse in deze verzameling? Stuur dan een mail naar ruben @ wielercafes.nl en laat weten of je de verzameling op komt halen in omgeving Heesch of liever verzonden ziet worden. Je kunt ook een bericht achterlaten via contact.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Laatste nieuws

Deel dit bericht:

Vergelijkbare nieuwsberichten

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Laatste nieuws

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.