foto: Café Mombasa

Cafébaas Bob Campenaerts overleden

Laatste update: 27 september 2023, 10:02 uur
Laatste update: 27 september 2023, 10:02 uur

Hij was samen met zijn partner Rein Adons het bekende gezicht bij wielercafé Mombasa in Antwerpen. Maar gisteren is Bob Campenaerts onverwacht overleden. Dat laat Rein op de Facebookpagina van het wielercafé weten. Bob was in Spanje op fietsvakantie met vrienden.

Sinds 2011 waren Bob Campenaerts en zijn partner Rein Adons de uitbaters van het Antwerpse wielercafé.

Vol ongeloof, met verscheurd hart en een pijn die onbeschrijflijk is, laat ik weten dat m’n lieve Bob gisteren tijdens het rusten niet meer is wakker geworden. Hij was in Spanje met z’n fietsvrienden en deed daar wat hij het liefste deed: fietsen. (…) Ik kan troost vinden in het feit dat Bob zich de laatste tijd heel goed voelde, trots was op zijn conditie, veel fijne plannen had gemaakt voor de toekomst samen met zijn gezin en vrienden.

 

De tekst gaat onder de foto verder

foto: Café Mombasa

Bob Campenaerts laat twee kinderen achter, Camiel en Anna. “Camiel en Anna verliezen een vader met het grootste hart. De Bomma verliest een prachtige, zorgzame zoon.

In Spanje was Bob Campenaerts op fietsvakantie met vrienden waar hij in zijn slaap overleed.

” (…) “Wat ikzelf verlies, is niet met woorden te beschrijven. Ik ga jou, Bob, zo immens hard missen..” laat Rein via de Facebookpagina van Café Mombasa weten.

De tekst gaat onder de foto verder

foto: Café Mombasa

Bob was daarnaast ook één van de trouwste supporters van zijn neef, profwielrenner Victor Campenaerts. Om die reden is het wielercafé vanaf het begin omgedoopt tot supporterscafé van de wielrennende Belg.

Het wielercafé dankt haar naam aan de gelijknamige Keniaanse stad waar Rein en Bob hun beide kinderen adopteerden. Een multiculturele havenstad.

Steunbetuigingen

Op de Facebookpagina van het wielercafé stromen de steunbetuigingen binnen.

Lieve, lieve mensen, de ontelbare reacties op het overlijden van m’n Bobbie hebben me totaal omver geblazen. Ze zijn zo hartverwarmend en troostend en zo lief. Op zware momenten houdt het besef dat zovelen hem graag zagen me echt recht. Oneindige dankbaarheid daarvoor!🙏Rein“.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Laatste nieuws

Deel dit bericht:

Vergelijkbare nieuwsberichten

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Laatste nieuws

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.