foto: @magistralecyclingclubhouse

Magistrale Cycling Clubhouse in Heeze

Laatste update: 9 oktober 2023, 09:36 uur
Laatste update: 9 oktober 2023, 09:36 uur

Met liefde voor zowel koffie als de wielersport combineert Bas van den Heuvel beide elementen al jaren. Met zijn wielerkoffie genaamd Il Magistrale is hij al een veel geziene gast bij wielercafés en wielerevenementen. Vanaf 6 oktober 2023 wordt hier nu ook een eigen wielercafé aan toegevoegd.

Menig amateur- en profwielrenner zal zijn koffiemerk herkennen. Om wielerliefhebbers een toepasselijke plek te verschaffen om van de koffie te genieten wordt er op 6 oktober 2023 in Heeze een klein en knus wielercafé geopend.

De tekst gaat onder de foto verder

foto: Google

Pal naast het Gemeentehuis van de Gemeente Heeze-Leende bevindt zich een pand dat reeds als basis dient voor het koffiemerk. De afgelopen maanden is er op ditzelfde adres een langwerpige ruimte aan de voorkant omgebouwd tot wielercafé. Met ruime (gratis) parkeergelegenheid voor de deur een prima startlocatie voor een fietsrit.

De tekst gaat onder de foto verder

Magistrale Cycling Clubhouse in Heeze - wielercafes.nl (1)

foto: @magistralecyclingclubhouse

Magistrale Cycling Clubhouse in Heeze - wielercafes.nl (3)

foto: @magistralecyclingclubhouse

Behalve koffie wordt er ook thee en frisdrank verkocht. Daarnaast mag een goed stuk taart uiteraard ook niet ontbreken. Binnen zijn er zo’n 15 zitplaatsen gerealiseerd.

Ben je in de buurt van Heeze? Fiets dan dus zeker even langs bij het gloednieuwe Magistrale Cycling Clubhouse, aan de Jan Deckersstraat 6 in Heeze.

Deel dit bericht:

Facebook
X
LinkedIn
WhatsApp
Laatste nieuws

Deel dit bericht:

Vergelijkbare nieuwsberichten

Laatste nieuws

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.