foto: Peloton de Paris

Peloton de Paris nu ook in Leuven

Laatste update: 1 november 2023, 11:42 uur
Laatste update: 1 november 2023, 11:42 uur

Onlangs opende Peloton de Paris een tweede vestiging. Aanleiding hiervoor was de groeiende community die het wielercafé in Mechelen de afgelopen jaren wist te vinden.

In de populaire fietsregio Mechelen bleef de belangstelling voor het Belgische wielercafé maar groeien. Om dit groeiende aantal wielerliefhebbers de ruimte te geven werd besloten om een tweede locatie in Leuven te openen.

Flagship store Mechelen

In 2013 opende Peloton de Paris het eerste wielercafé. Zoals de naam al doet vermoede is het interieur en de rest van de uitstraling gebaseerd op de grootste wielerwedstrijd ter wereld: de Tour de France.

Bij binnenkomst word je vriendelijk begroet door het personeel en komt de warme geur van koffie je tegemoet. Peloton de Paris gelooft in het creëren van een lokale community met gepassioneerde wielrenners. Voor dit social gezelschap organiseren ze regelmatig social rides. Deze starten en eindigen meestal bij het wielercafé. Toch werd er in 2019 een uitzondering gemaakt toen een dergelijke rit werd georganiseerd in Japan, Tokyo.

De tekst gaat onder de foto verder

Update: Het wielercafé in Leuven is inmiddels gesloten. Er bleek helaas niet voldoende animo op deze locatie in Leuven.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.