Wielercafes.nl logo tekst website PNG (transp)

Omloop der Wielercafes

Editie 2022

Omloop der Wielercafes

editie 2022

Wow! Wat een geweldige eerste editie van Omloop der Wielercafes. Alsof het zo moest zijn genoten deelnemers het gehele weekend van een unieke voorjaarszon. In totaal reden ruim 270 deelnemers deze heerlijke seizoensopener.

Tijdens deze editie zagen we eindelijk de mensen achter alle online activiteit van de afgelopen 1,5 jaar. Na de lancering van Wielercafes.nl in 2020 konden we tijdens de Omloop eindelijk samen fietsen, samen proosten en samen beleven. Samen genieten van de vrijheid, die alles behalve vanzelfsprekend is.. En dat heeft indruk op ons gemaakt.

Daarom willen we alle deelnemers bedanken dat ze de uitdaging aan gingen om die 130, 175 of zelfs 200 km te voltooien. Petje af! De heerlijke lentezon maakte dat de temperaturen rond het vriespunt toch een beetje als voorjaar aanvoelde. Vele gemotiveerde deelnemers en blije gezichten waren het resultaat. Prachtig om iedereen zo te zien genieten.

Ook bedanken we graag de wielercafés op de routes: Cyklist, De Kriekel, Café Welkom en Cargo Bikes ‘n Coffee voor hun medewerking. En uiteraard was dit evenement nooit zo’n succes zonder de aangesloten partners: Rogelli, Koerspret, Ride Magazine, Coup d’Barre en Wielerpoezie.

Graag zien we jullie op 5 t/m 8 mei 2022 terug bij onze tweede toertocht van dit jaar: Rondje Wielercafes. De informatie over deze toertocht met meerdere startlocaties volgt later in maart, via de website.

Na deze heerlijke seizoensopener zijn wij vastberaden de Omloop der Wielercafes volgende jaar wederom te organiseren. Noteer daarom ook alvast 5 maart 2023 in je agenda. Hoe de tweede editie er precies uit gaat zien hangt af van de feedback die we van jullie mogen ontvangen op deze eerste editie. Deelnemers ontvangen nog een mail waarin zij hun feedback kunnen geven.

Eerst nog even nagenieten van deze editie? Alle foto’s staan inmiddels online.

Andere edities

Deze editie is inmiddels geweest. Online kun je de informatie van de editie in 2023 of de komende editie van Omloop der Wielercafes bekijken.

Nieuwsbrief

Wil jij niks missen van het laatste nieuws rondom de Omloop der Wielercafes? Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.