foto: nuhorstaandemaas

6 oktober: wielercafé Horst

Laatste update: 5 oktober 2023, 17:06 uur
Laatste update: 5 oktober 2023, 17:06 uur

Vrijdag 6 oktober wordt er een wielercafé georganiseerd in Café De Beurs in Horst. Die avond inspireert oud-wielerprof Rob Ruijgh de aanwezigen met de boodschap: Hoe haal jij je doelen?

Ruigh is een 36-jarige Limburgse oud-wielerprof die in zijn carrière meerdere mooie resultaten heeft behaald. Zo wordt hij twintigste in het eindklassement van de Tour de France van 2011 en zelfs vijfde in het jongerenklassement. Op dit moment is hij eigenaar van RR Racing, dat coaching en training organiseert maar ook clinics begeleidt.

De tekst gaat onder de foto verder

Veiling

Tevens worden die vrijdagavond toffe wieleritems geveild. Onder andere een door Wout Poels gedragen en gesigneerd shirt, een gesigneerd Tour de Tietema shirt en bidon. Een VVV-Venlo shirt en kaartjes voor de wedstrijd tegen Willem II en nog meer sportieve items worden geveild.

Tickets

De avond begint om 19:30 uur, maar vanaf 19:00 uur zijn de deuren van het café reeds geopend voor bezoekers. Gedurende dit pop-up wielercafé zorgen Rob van Lieshout en door Joep van Wegberg ervoor dat het geheel aan elkaar gepraat wordt. Daarnaast is er een tof muzikaal intermezzo aanwezig.

De entree van gaat naar Stichting Limburg 500, een stichting die lokale goede doelen steunt.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Laatste nieuws

Deel dit bericht:

Vergelijkbare nieuwsberichten

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Laatste nieuws

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.