Wielercafes.nl

Nieuw: Café Cadans in Arnhem

Laatste update: 27 december 2023, 09:35 uur
Laatste update: 27 december 2023, 09:35 uur

Aankomend voorjaar opent Café Cadans de deuren in Arnhem. Met de Hoge Veluwe en Posbank om de hoek is er gekozen voor een ideale uitvalslocatie voor fietsers. Ondanks dat er momenteel nog volop geklust wordt maakten wij alvast kennis met het nieuwe Arnhemse wielercafé.

Met de beklimming van de Posbank (waar Nederlander Maarten Tjalingii in de Giro van 2016 de eerste bergtrui pakte) en de uitgestrekte heide van de Veluwe om de hoek is de regio ten noorden van Arnhem een populair fietsgebied. Het ontbreken van een wielercafé in deze regio is daarom ook opmerkelijk te noemen. Nadat De Waalse Pijl in juni 2021 de deuren sloot, is er nog geen nieuw wielercafé gekomen. Maar daar gaat in het voorjaar van 2023 dus verandering in komen met Café Cadans.

Samenwerking

Zoals de naam als doet vermoeden wordt Café Cadans een combinatie van fietsen en horeca. Op die manier kunnen bezoekers terecht voor een nieuwe sportieve fiets, maar tegelijkertijd ook voor een pauze met een kop koffie of thee.

Door een samenwerking met de naastgelegen Giant-store Poutsma worden er in het wielercafé zowel racefietsen, gravelbikes als mountainbikes verkocht. De Giant-store verkoopt zelf enkel stadsfietsen en e-bikes. Deze sportieve fietsen bij Café Cadans zijn zodoende een mooie aanvulling op het bestaande assortiment van de buurman.

De tekst gaat onder de foto verder

Taart

In het café zul je naast een kop koffie, frisdrank en een alcoholvrij biertje ook terecht kunnen voor cake en taart. Bovendien worden er ook kleine versnaperingen, tosti’s en soep verkocht. Ideaal om even uit te rusten en weer op krachten te komen.

De tekst gaat onder de foto verder

foto: Wielercafes.nl

Opening

Momenteel is de verbouwing van het Arnhemse wielercafé nog in volle gang, zoals hieronder is te zien. De verwachting is dat er vanaf begin maart 2023 de eerste fietsen verkocht kunnen worden. Een grote opening waarbij ook het horeca-gedeelte operationeel is zal nog iets langer op zich moeten laten wachten. De verwachting is dat dit medio maart de eerste gasten zal kunnen ontvangen. Zodra het wielercafé wordt geopend zullen we hier uiteraard over berichten.

Update 22 februari: Café Cadans wordt op 1 april 2023 officieel geopend.

Cafe Cadans in Arnhem - wielercafes.nl (10)

foto: Wielercafes.nl

Cafe Cadans in Arnhem - wielercafes.nl (11)

foto: Wielercafes.nl

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Laatste nieuws

Deel dit bericht:

Vergelijkbare nieuwsberichten

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Laatste nieuws

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.