Wielercafes.nl

Verlenging kortingsprijs Rondje Wielercafes in de Giro

Laatste update: 23 april 2024, 22:00 uur
Laatste update: 23 april 2024, 22:00 uur

Over minder dan 2 weken wordt op zondag 5 mei de volgende toertocht van Wielercafes.nl verreden. Tijdens het openingsweekend van de Giro d’Italia vertrekken deelnemers van Rondje Wielercafes in de Giro vanaf wielercafé De Proloog in Amerongen. De vroege-vogel-korting is met een week verlengd en daardoor geldig tot en met maandag 29 april.

Wie op zondag 5 mei autoluwe wegen op wil zoeken zit bij Rondje Wielercafes in de Giro goed. Zeker op de route van 80 kilometer zijn deze volop aanwezig. Het verschil met de route van 115 kilometer zit ‘m naast de afstand vooral in de klimmetjes. Op deze route trotseer je namelijk de Wageningse Muur en iconische Italiaanse Weg. Wie graag nog meer van de groene omgeving wil genieten kan kiezen voor de route van 150 kilometer, waar onder andere een stuk over de Eder Heide is opgenomen in de route.

➜ Direct inschrijven kan hier.

De tekst gaat onder de foto verder

Rondje Wielercafes in de Giro 2023 - wielercafes.nl (284) _DP

Wielercafes.nl

Rondje Wielercafes in de Giro 2023 - wielercafes.nl (57) _DP

Wielercafes.nl

Startlocatie

Net als vorig jaar zal de start plaatsvinden bij wielercafé De Proloog in Amerongen. Vanaf de voet van de Amerongse Berg wordt bij alle routes koers gezet richting het oosten, zodat deelnemers niet met een klim hoeven te beginnen. Bij De Proloog is er gelegenheid om een startpakket op te halen en een kop koffie te drinken. Achteraf kan men hier ook douchen, voordat het heerlijke nagenieten gaat beginnen. Terwijl je de eerste bergetappe van de Giro d’Italia 2024 op scherm kan volgen zak je zelf lekker onderuit met een drankje en wat lekkers. Intussen zullen ook deelnemers binnendruppelen die meedoen aan ‘The Race Around the Netherlands‘.

De tekst gaat onder de foto verder

De Proloog in Amerongen - wielercafes.nl

Wielercafes.nl

De Proloog in Amerongen - wielercafes.nl

Wielercafes.nl

Pauzeplek

Voor alle deelnemers wordt er een pauzeplek ingericht bij het nieuwe wielercafé Anderhalf Bar in Ede. Hier kun je even bijkomen met een kop koffie of wat frisdrank, je suikers weer aanvullen, bidons weer vullen met sportdrank en een banaan of snack scoren voor het tweede gedeelte van de route.

Anderhalf Bar is sinds de zomer van 2023 geopend en bevindt zich in het herkenbare iconische witte huisje. De naam van het wielercafé verwijst niet alleen naar de bandenspanning van de mountainbikes die er te huur zijn, maar ook naar het wielercafé zelf. Want deze locatie is meer dan alleen een bar. Hier smelten namelijk fietsavontuur, verrukkelijke koffie en smakelijke hapjes samen.

De tekst gaat onder de foto verder

Anderhalf Bar in Ede - wielercafes.nl (2) _AnderhalfBar

Wielercafes.nl

Anderhalf Bar in Ede - wielercafes.nl (46)

Wielercafes.nl

Vroege-vogel-korting

De vroege-vogel-korting is nu geldig tot en met 29 april 2024. Hierdoor kunnen potentiële deelnemers het weerbericht nog even afwachten voordat zij zich inschrijven. Voor alle deelnemers ligt er een startpakket klaar bij de start.

De tekst gaat onder de foto verder

Zien we jou ook terug op 5 mei 2024 bij Rondje Wielercafes in de Giro? Schrijf je nu in!

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deel dit bericht:

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.