foto: Wielercafes.nl

Rondje Wielercafes 2022

Laatste update: 11 mei 2022, 15:21 uur
Laatste update: 11 mei 2022, 15:21 uur

Volgende week is ‘t alweer tijd voor een tweede editie van Rondje Wielercafes. Na een geslaagde eerste editie in 2021 wordt deze toertocht ook dit jaar weer verspreid over vier dagen. Toch zijn er ook enkele aanpassingen.

Omwille van corona is de eerste vorig jaar zo opgezet dat deze in tijden van lockdown ook door kon gaan. Gelukkig is dat dit jaar niet aan de orde. Toch is de opzet van een vierdaags evenement gebleven. Je weet immers nooit wat de toekomst brengt.

Aan het concept is in de basis niets veranderd. Rondje Wielercafes brengt je nog steeds via mooie routes langs diverse unieke plekken in Nederland. De wielercafés op de routes dienen hierbij als startlocatie, pauzeplek en eindpunt.

Startlocaties

Ook dit jaar zijn er weer vijf startlocaties. Naast enkele bekende locaties zoals De Proloog, Trapperie de Werkplats en Berc Bike zijn er dit jaar ook twee nieuwe startlocaties: Café Cours in Assen en Fixed Gear Coffee in Valkenburg.

De tekst gaat onder de foto verder

Rondje Wielercafes 2022 - Startlocaties - wielercafes.nl

foto: Startlocaties Rondje Wielercafes 2022

Fixed Gear Coffee in Valkenburg - wielercafes.nl

foto: Fixed Gear Coffee in Valkenburg

Startpakket

Daarnaast krijg je meer terug voor je inschrijfgeld, zoals een startpakket met sportvoeding, bidon en meer. Ook vind je enkele fotografen op de routes en bij de wielercafés. Als kers op de taart kun je via onze social media in aanloop naar de toertocht daarnaast regelmatig mooie prijzen winnen, zoals het bordspel voor elke wielergek Flamme Rouge en een arrangement bij Sporthotel de Zeven Heuvelen.

De tekst gaat onder de foto verder

Col du Vam (2) __drenthe.nl

foto: Col du Vam (Drenthe.nl)

Rondje Wielercafes 2021 vanaf Trapperie de Werkplats - wielercafes.nl

foto: Route vanaf Trapperie de Werkplats

Routes

De afstanden van de routes liggen tussen de 60 en de 150 km. Dit jaar is er voor gekozen om elke startlocatie ook een gravelroute te bieden. Zodoende kun jij volgende week via de zorgvuldig samengestelde routes over de Limburgse heuvels, door het groene Montferland of te midden van het uitgestrekte Drentse landschap fietsen.

Pauzeren doe je uiteraard ook zoveel mogelijk bij wielercafés op de route. Onderweg worden diverse wielercafés bezocht, zoals o.a. Klasbak, Parijs is nog ver, Cyklist en Alley Cat.

Alle routes zijn te bekijken per startlocatie, via de pagina van Rondje Wielercafes.

De tekst gaat onder de foto verder

Rondje Wielercafes 2022 - Café Cours 70km gravel

foto: Gravelroute vanaf Café Cours (75 km)

Rondje Wielercafes 2022 - Fixed Gear Coffee 145km

foto: De langste route vanaf Fixed Gear Coffee (145 km)

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met maandag 1 mei 2022. Wil jij profiteren van de actieprijs? Dan moet je er snel bij zijn, want deze geldt nog tot en met donderdag 28 april. Inschrijven kan via de pagina van Rondje Wielercafes. Tot dan! •

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deel dit bericht:

1 gedachte over “Rondje Wielercafes 2022”

  1. Avatar
    Alice vd Kloo-Hatzmann

    Goedemorgen,

    Wat een leuke actie! Kunt u mij vertellen wat er zoal bij de prijs in zit? Wij overwegen om de gravelroute vanuit Assen te gaan fietsen, maar zit er dan bijvoorbeeld ook lunch bij? Vriendelijke groeten, Alice vd Kloo-Hatzmann

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.