foto: Cycle for Hope

18 januari: Wielercafé Cycle for Hope Noordeloos

Laatste update: 21 januari 2024, 11:13 uur
Laatste update: 21 januari 2024, 11:13 uur

Op 18 januari 2024 wordt het allereerste Cycle for Hope wielercafé georganiseerd in het Noorderhuis in Noordeloos. Verwacht een avond boordevol wielerverhalen, ontmoetingen met fietsvrienden en een kennismaking met de wieleruitdaging die je eens in je leven moet aangaan: Rondje Nederland. Ook zullen de verschillende toertochten van Cycle for Hope toegelicht worden.

Naast de wielerverhalen zal ook Ton zijn verhaal komen doen. Ton kwam op straat te staan en heeft daarom veel gebruik gemaakt van de Inloophuizen van De Hoop. Een veilige plek waar hij op weg werd geholpen naar een nieuw leven. Uit eigen ervaring zal hij vertellen over de belangrijke rol die de Inloophuizen voor hem en andere daklozen spelen en waarom deze onmisbaar zijn. Andere sprekers van dit wielercafé zijn onder andere een aantal deelnemers van eerdere edities van Rondje Nederland en huisfotograaf Ferry Verheij van Cycle for Hope.

De tekst gaat onder de foto verder

foto: Cycle for Hope

Datum en locatie

Datum: 18 januari 2024 vanaf 19:30 uur
Locatie: Noorderhuis – Noorderplein 1, 4225 RT Noordeloos

De zaal van het wielercafé zal openen om 19:30 uur en om 19:50 uur zal het startschot voor het programma klinken. Inschrijven kan online of loop gezellig binnen bij Het Noorderhuis.

De tekst gaat onder de foto verder

Ferry Verheij

foto: Ferry Verheij

foto: Cycle for Hope

foto: Cycle for Hope

Cycle for Hope

Cycle for Hope organiseert boeiende en uitdagende fietsevenementen om cliënten van De Hoop te kunnen steunen op weg naar een nieuw leven. De Hoop zet zich onder meer in voor mensen die verslaafd zijn of psychische problemen hebben en probeert de steun te bieden die zij nodig hebben om hun leven weer op de rit krijgen. Bij de Inloophuizen van De Hoop in Dordrecht en Vlissingen kunnen zij even op adem komen, met een kop koffie of thee, een maaltijd en vooral: een luisterend oor. Als deelnemer van de evenementen van Cycle for Hope kun je hen op weg helpen, door je eigen zware uitdaging aan te gaan op de pedalen. Of door de fietsers te steunen middels een donatie. Lees hier meer over het doel.

De tekst gaat onder de foto verder

foto: Ferry Verheij

Zien wij jou morgen ook bij Wielercafé Cycle for Hope in Noordeloos?

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Laatste nieuws

Deel dit bericht:

Vergelijkbare nieuwsberichten

Laatste nieuws

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.