foto: Wielercafes.nl

Op bezoek bij: Fixed Gear Coffee

Laatste update: 27 november 2023, 15:15 uur
Laatste update: 27 november 2023, 15:15 uur

Eerste gravel rit door zuid Limburg. Voor mij een met twee gezichten. Er liggen supermooie gravelpaden. Was heerlijk met het zonnetje erop.

Een aantal beklimmingen waren pittig met de gravelbike, maar nog te toen. Alleen afdalen over de smalle wandelpaden is geen feest met een gravelfiets. Weinig controle over de fiets en stuitert alle kanten op. Met de MTB is dit beter te doen en geniet je meer van de afdalingen. Kan ook een kwestie zijn geweest van verkeerde route…

Wielercafes 🍰☕️🍺

In een wielercafé staan renner en fiets centraal. De extra kilometers worden niet op de fiets gemaakt, maar ernaast. Mijn doel is om alle wielercafés van de Benelux te bezoeken. Vandaag heb ik er weer één kunnen afvinken.

Na een gravelritje hier binnen gesprongen. Hip tentje midden in Maastricht. Bikes en Coffee dekt de lading aardig. Eerste café zonder uitgebreide bierkaart (zover ik kon zien). Het ligt in het centrum, wat het lastiger maakt om er te komen. Handig dat ze binnen een fietsenstalling hebben. Je kan daarom gewoon met de fiets naar binnen (overigens iets wat veel wielercafés wel tolereren). Ziet binnen leuk uit. Naast koffie hebben ze een bike repair shop en zowel ruim assortiment aan fiets als vrije tijd kleding.

Aanbod

De koffie was goed en assortiment was vrij uitgebreid. Belangrijk, zelf gemaakt en lekker gebak. Diepvries vlaai is een no-go voor een wielercafé.
Personeel heel vriendelijk en behulpzaam.

Conclusie

Mijn conclusie: Aanrader voor goeie koffie en gebak, na of tijdens een rit. Fixed Gear Coffee straalt de passie voor fietsen uit. Wil je ergens eten en borrelen, dan zijn er vast andere plekken.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Laatste nieuws

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.