foto: Brian Megens

Derde vestiging Fixed Gear Coffee van korte duur

Laatste update: 14 maart 2024, 11:42 uur
Laatste update: 14 maart 2024, 11:42 uur

Voorjaar 2023 opende Fixed Gear Coffee de derde vestiging. Na Valkenburg en Maastricht-centrum kwam daar een locatie met de naam ‘Groene loper’ bij. Helaas was dit van korte duur en is het wielercafé ruim een half jaar later alweer gesloten. Er bleek onvoldoende aanloop voor deze locatie.

De locatie is in de afgelopen periode al door diverse ondernemers gebruikt. Toch is dit vaak van korte duur geweest. Wat er hierna in het pand zal vestigen is nog niet bekend.

De vestigingen in Valkenburg (waar de Omloop der Wielercafes werd gestart) en in Maastricht-centrum draaien goed en blijven gewoon open.

De tekst gaat onder de foto verder

Fixed Gear Coffee in Maastricht (Groene Loper) - wielercafes.nl (9) _BrianMegens

foto: Brian Megens

Fixed Gear Coffee in Maastricht (Groene Loper) - wielercafes.nl (7) _BrianMegens

foto: Brian Megens

Groene Loper

De term ‘Groene loper’ staat voor de transformatie van een vervuild gebied rondom de A2 naar een groene en gezonde woon-, werk- en leefomgeving. Onderdeel hiervan is het creëren van een biodivers stedelijk gebied.

De tekst gaat onder de foto verder

Nieuwe locatie

Ondanks dat deze derde vestiging van korte duur was, wordt er ondertussen al wel gekeken naar een andere locatie voor een derde vestiging. Dit zou dan ook in de omgeving van Maastricht zijn. Omdat de gesprekken hierover nog volop bezig zijn, is hier nog weinig over bekend.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deel dit bericht:

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.