Wielercafes.nl

Unpaved sluit deuren in Eys

Laatste update: 19 januari 2024, 14:13 uur
Laatste update: 19 januari 2024, 14:13 uur

Amper 2 jaar geleden opende Branco Bohanec zijn eigen wielercafé in Zuid-Limburg. Na een tegenvallende zomer vorig jaar en het niet behalen van gestelde doelen heeft hij toch besloten om Unpaved binnenkort te sluiten. In Eys welteverstaan, want de optie voor een doorstart op een andere locatie ligt nog open.

Met herkenbare wielershirts aan de gevel en een locatie onderaan de bekende Eyserbosweg is wielercafé Unpaved bijna niet te missen. Toch konden de gestelde doelen op deze locatie niet worden behaald, vertelt eigenaar Branco aan Wielercafes.nl. Het wielercafé onderaan de Eyserbosweg zal daarom eind maart de deuren gaan sluiten.

De tekst gaat onder de foto verder

Unpaved in Eys -wielercafes.nl (3)

Wielercafes.nl

Unpaved in Eys -wielercafes.nl (9)

Wielercafes.nl

Wielertoeristen

Ondanks dat de naam Unpaved verwijst naar een onverharde ondergrond is de zaak gefocust op alle soorten wielerliefhebbers. Wielrenners, gravelbikers en mountainbikers, iedereen is hier welkom. Zelfs wandelaars weten het wielercafé regelmatig te vinden, zo vertelt Branco.

Toch zijn het vooral de wielertoeristen van verderaf waar het wielercafé het van moet hebben. Groepen sportieve fietsers die een geschikte pauzeplek zoeken voor een goede kop koffie met wat lekkers. Branco ontvangt ze dolgraag, ook bij minder zomerse weersomstandigheden.

De tekst gaat onder de foto verder

Unpaved in Eys -wielercafes.nl (1)

Wielercafes.nl

Unpaved in Eys -wielercafes.nl (5)

Wielercafes.nl

Kleine merken

Een cadeau voor een wielerliefhebber is bij Unpaved zo gevonden. Van wielershirts en sportvoeding tot onderhoudsmiddelen voor de fiets en unieke T-shirts met verwijzing naar de wielersport. Hier is er altijd wel een geschikt cadeau te vinden.

Opvallend in het assortiment zijn de relatief kleine merken. “Om de concurrentie met de grote wielerzaken aan te gaan moet je toch iets unieks bieden”, aldus Branco. Zo vind je er diverse vrijetijdskleding van The Vandal, drankjes van Louter Kombucha en fietsbanden van Goodyear Bike.

Tiramisu-cheesecake

Wielertoerist of niet, voor een tiramisu-cheesecake wil toch iedereen wel even stoppen? Hier komen de mensen echt voor terug, volgens Branco. De cake met deze bijzondere combinatie is ook de komende weken nog verkrijgbaar in het wielercafé van Eys. Ben je in de buurt? Kom de tiramisu-cheesecake dan zeker even proeven, nu het nog kan!

Nieuwe locatie

De huidige verwachting is dat het wielercafé in Eys eind maart 2024 zal sluiten. Of dit ook het einde voor Unpaved betekent is nog niet zeker, want eigenaar Branco ziet nog mogelijkheden voor een doorstart. Dat dit niet in Eys zou moeten plaatsvinden staat vast, maar verder is er nog veel mogelijk. Een nieuw wielercafé in Zuid-Limburg of wellicht zelfs samenwerking met een zakelijke partner? Branco staat open voor alle ideeën om Unpaved nieuw leven in te blazen. Geïnteresseerden kunnen hem een bericht sturen via de cafépagina van Unpaved.

Naast zijn eigen wielercafé is Branco ook gids voor groepen fietsers die vanuit Shimano naar Zuid-Limburg komen. Dit zal hij voorlopig nog blijven doen, aangezien hij niet van plan is om uit deze regio met prachtige Limburgse heuvels te vertrekken.

De tekst gaat onder de foto verder

Unpaved in Eys -wielercafes.nl (34)

Wielercafes.nl

Unpaved in Eys -wielercafes.nl (44)

Wielercafes.nl

Uitverkoop

Vanaf deze week gelden er al flinke kortingen op het assortiment met wielerkleding, fietsbrillen, banden,  tassen, accessoires en meer. Gezien de kortingen tot 40% zal deze voorraad snel slinken. Wil je jouw maat en kleur nog scoren? Wees er dan op tijd bij en zet snel koers richting Unpaved in Eys.

De tekst gaat onder de foto verder

Unpaved onderaan de Eyserbosweg in Eys is nog tot eind maart 2024 geopend. Gebruik jij het wielercafé nog één keer als uitvalsbasis voor je rit door de Limburgse heuvels?

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Laatste nieuws

Deel dit bericht:

Vergelijkbare nieuwsberichten

Laatste nieuws

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.