foto: De Proloog

Podcast krijgt eigen tafel bij De Proloog

Laatste update: 23 februari 2023, 14:43 uur
Laatste update: 23 februari 2023, 14:43 uur

Altijd al live een podcast willen bijwonen? Binnenkort is dit mogelijk bij De Proloog. Sinds afgelopen week heeft het wielercafé in Amerongen met hun podcasttafel een unieke plek gecreëerd waar live podcasts gratis kunnen worden bijgewoond.

De Proloog stelt al langer de ruimte van het wielercafé beschikbaar aan de de podcast Wat als?! De wielerpodcast. In deze podcast schuiven regelmatig verschillende gasten aan om samen een handleiding te schetsen voor elke amateurwielrenner.

De wielerpodcast ‘Wat als?! De wielerpodcast‘ van Niels van Ekeren, Jeffrey Wiese en Marnick Rekker werd begin 2020 opgericht met het idee om een handleiding te schrijven voor elke amateurwielrenner. Vanuit drie verschillende invalshoeken kijken de jongens naar verschillende onderwerpen die langskomen in de wielerwereld.

De tekst gaat onder de foto verder

foto: Wielercafes.nl

Nieuwe tafel voor Podcasts

Vorige week schonk De Proloog in Amerongen een unieke tafel aan Wat als?! De wielerpodcast. Met deze vaste plek in het café wordt een unieke podcasthoek gecreëerd. Met deze samenwerking wil De Proloog en de podcast hun verbinding nog sterker maken.

“Hiermee creëren wij een uniek plek in ons café”

Berry van den Brink, eigenaar van De Proloog in Amerongen, is maar wat blij met deze unieke samenwerking. Zo zegt hij “Door middel van onze verbinding creëren wij een uniek plek in ons fietscafé. Hier  kunnen fietsliefhebbers regelmatig aanschuiven voor een live podcast”.

De tekst gaat onder de foto verder

De Proloog in Amerongen - wielercafes.nl

foto: De Proloog

De Proloog in Amerongen - wielercafes.nl

foto: De Proloog

Gasten

Tijdens de podcast komen verschillende gasten aan bod die leuke onderwerpen uit de wielerwereld weten aan te snijden. Bekende namen zoals Leon van Bon over het online platform Zwift of Thijs Zonneveld over de beste manier om de Tour de France te beleven, maar ook minder bekende namen zoals Arno Zahradnik over de kunst van het vallen of David Fictoor over het trainen op cadans. Een van de recentste gasten is Maikel Govaarts die vertelt over het sturen van een perfecte bocht in het bos op de mountainbike.

MTB-clinic Maikel Govaarts

Zondag 29 januari vindt er bij De Proloog een ‘Kei Gave Klinic MTB’ plaats. Hiermee wordt de nieuwe podcasttafel voor het eerst in gebruik genomen.

Dit is een clinic waar zevenvoudig Nederlands Kampioen Maikel Govaarts zowel praktijk- als theorieles komt geven. Ter ondersteuning kan de deelnemer zich voorbereiden door aflevering 11 van seizoen 3 van Wat als?! De Wielerpodcast terug te luisteren. Aan de hand van deze theorie kan de deelnemer dan verdiepende vragen stellen aan Maikel Govaarts die deze vragen tijdens de podcast in het voorprogramma zal worden beantwoorden.

Na het opnemen van de podcast worden de mooiste trails van Amerongen opgezocht om de theorie in de praktijk te brengen. Het is een uniek mountainbike evenement.

Wil jij hier bij zijn? Meld je aan via deproloog.cc. Maar wees er dan snel bij, want er is maar plek voor 10 personen! En vol = vol.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Laatste nieuws

Deel dit bericht:

Vergelijkbare nieuwsberichten

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Laatste nieuws

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.