foto: Bahrain Victorius

Wielercafé Blitterswijck met Wout Poels

Laatste update: 31 oktober 2023, 12:28 uur
Laatste update: 31 oktober 2023, 12:28 uur

De twee etappes zeges van Wout Poels (Bahrain-Victorious) in de Tour de France en de Spaanse Vuelta zijn reden genoeg voor een bijzonder wielercafé in Blitterswijck. Dat vindt plaats op donderdag 16 november in het dorpshuis van Blitterswijck.

Na de pop-up wielercafés van o.a. Vlijmen, Oss, en Gerwen is het op 16 november 2023 de beurt aan het Limburgse Blitterswijck. Op deze avond organiseert de fanclub van Wout namelijk ook een pop-up wielercafé. De presentatie tijdens deze wieleravond is in handen van journalist Maurice de Heus van L1.

Naast Wout zitten ook oud-wielrenner Peter Winnen (meerdere etappes gewonnen in de Tour de France), wielertalent Tijmen Graat uit Maashees en wielerjournalist en wielerkenner Raymond Kerckhoffs aan tafel.

De inmiddels 36-jarige Wout Poels kan die avond samen met de fans ook nog nagenieten van de beelden van de twee spectaculaire overwinningen die op een groot scherm worden gepresenteerd. Tijdens de Tour de France passeerde de in Monaco wonende renner uit Blitterswijck als eerste de finishlijn op de berg Saint Cervais Mont Blanc. Hij droeg deze overwinning op aan zijn eerder dat jaar overleden ploegmaat Gino Mäder.

De tekst gaat onder de foto verder

foto: Bahrain Victorius

Talent

Wielerfans kunnen tijdens het wielercafé ook nader kennis maken met wielertalent Tijmen Graat uit Maashees. Vorig jaar stapte hij over van de junioren naar het Jumbo Visma Development team. Dit jaar won hij al drie koersen.

Peter Winnen

Peter Winnen uit Venray, ambassadeur van de fanclub, schuift aan met een speciale column die hij heeft geschreven over Wout Poels.

Raymond Kerckhoffs

Tijdens het wielercafé laat wielerjournalist en wielrenner kennen Raymond Kerckhoffs zijn licht schijnen over de verrichtingen van Wout Poels. Eerder deze maand bracht hij het nieuws naar buiten dat Jumbo-Visma zou willen fuseren.

Het zaal van het wielercafé gaat om 19:30 uur open waarna het startschot om 20.00 zal klinken. Gezien de grote belangstelling is het wenselijk om je via de voorverkoop aan te melden. De entree is €5 en te verkrijgen via de fanclub van Wout Poels of bij café De Zwart in Blitterswijck, wat het fanclublokaal van Wout Poels is.

Update: Het pop-up wielercafé is inmiddels al compleet uitverkocht.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Laatste nieuws

Deel dit bericht:

Vergelijkbare nieuwsberichten

Laatste nieuws

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.