foto: Wielercafes.nl

Vanaf 1 april is Café Cadans geopend

Laatste update: 13 maart 2023, 19:18 uur
Laatste update: 13 maart 2023, 19:18 uur

Na enkele maanden klussen en verbouwen gaan de deuren van Café Cadans binnenkort dan eindelijk open. Het wielercafé heeft al een nieuwe vloer, meubels en kleur op de muur, maar is nog niet helemaal klaar voor het grote publiek. Voor de officiële opening is gekozen voor zaterdag 1 april.

Eind vorig jaar kwamen de plannen voor een nieuw wielercafé in Arnhem naar buiten. De oude bloemenwinkel aan de Sperwestraat 71 in de wijk Monnikenhuizen ligt niet geheel toevallig naast een bestaande fietsenwinkel. Voor dit wielercafé is namelijk een samenwerking opgezet.

Giant fietsen

De naastgelegen fietsenwinkel is Giant-store Poutsma. Hier worden (elektrische) stadsfietsen verkocht van het merk Giant en aanverwanten. Het pand biedt helaas geen ruimte voor de verkoop van sportieve fietsen. Café Cadans gaat daarom een samenwerking aan met de fietsenwinkel door de helft van het wielercafé te gebruiken voor de verkoop van sportieve fietsen. Dit zal eveneens zijn van het merk Giant en aanverwanten zoals de vrouwenfietsen van Liv.

De enorme gekte op de fietsenmarkt van de afgelopen jaren is wat gaan liggen. Hierdoor hoeven sportievelingen geen jaar meer te wachten op hun nieuwe sportieve fietsen zoals racefietsen, gravelbikes en mountainbikes. De levertijd is uiteraard verschillend per merk, type, framemaat en onderdelen.

De tekst gaat onder de foto verder

Koffie

Zoals ‘t bij een echt wielercafé hoort te zijn wordt er veel aandacht geschonken aan de koffie. In samenwerking met KBC Arnhem is er bij Café Cadans een eigen whitelabel te koop. Bevalt het voorproeven tijdens de opening goed? Dan bestel je ter plekke een zak van deze koffiebonen voor in jouw eigen koffiemachine.

De tekst gaat onder de foto verder

1 april

Voor de officiële opening van Café Cadans in Arnhem is gekozen voor zaterdag 1 april. Geen grap, dan is echt de officiële opening. Iedereen is dan welkom om het gloednieuwe wielercafé te komen bewonderen en te genieten van mooie fietsen, goede koffie en lekkere taart.

De tekst gaat onder de foto verder

Uitnodiging wielercafé - Opening Café Cadans in Arnhem

Wielercafes.nl

Route Rozendaal Café Cadans Arnhem - wielercafes.nl

Wielercafes.nl

Wie zijn zenuwen niet in bedwang kan houden kan een fietsrit over de Posbank of Hoge Veluwe mooi combineren met een bezoekje aan het wielercafé. Vanaf de herkenbare rotonde in Rozendaal ben je op de fiets binnen 5 á 10 minuten bij Café Cadans (zie kaart hierboven).

7 mei: Rondje Wielercafes in de Giro

Een ideaal moment om kennis te maken met het nieuwste wielercafé van Nederland is onze eigen toertocht: Rondje Wielercafes in de Giro. Op zondag 7 mei 2023 rijdt je via de routes van 100 of 130 kilometer langs Café Cadans in Arnhem. De kortste afstand tijdens deze toertocht doet het wielercafé in Arnhem niet aan.

Inschrijven voor de toertocht Rondje Wielercafes in de Giro kan via wielercafes.nl/rwg.

Meer weten?

Meer informatie over het nieuwe Arnhemse wielercafé vind je terug op de cafépagina.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.