foto: Wielercafes.nl

Steun de wielercafés, bestel online

Laatste update: 28 november 2022, 17:49 uur
Laatste update: 28 november 2022, 17:49 uur

December is een maand waarin we elkaar (en onszelf) graag eens wat extra’s geven. In tijden waarin de wielercafés noodgedwongen hun deuren moeten sluiten vanwege de corona-maatregelen kun jij ze mooi steunen door hier je cadeaus te scoren voor die ene wielerfan!

Uiteraard kun je een fietstocht maken langs één van de vele wielercafés die een mogelijkheid voor afhalen biedt. Hier scoor je dan een warme chocomelk, een goede bak koffie en verrukkelijk stuk taart. Maar deze kun je niet cadeau doen aan iemand op afstand die je graag wilt bedanken, aanmoedigen of verrassen. Daarvoor kun je de online webshops gebruiken die menig wielercafé aanbiedt.

De tekst gaat onder de foto verder

Afhalen - Takeaway - wielercafes.nl

foto: wielercafes.nl

Rondje Wielercafes 2021 - wielercafes.nl @cycling_deb

foto: @olddutchcyclist

Online webshops

Het worden er steeds meer, wielercafés die hun producten ook online aanbieden. Toch biedt niet ieder wielercafé online een even groot assortiment. Op dit moment zijn er de volgende 10 wielercafés van ons platform die hun producten online aanbieden. Hieronder direct de links naar hun webshops.

Hieronder vind je alle wielercafés van ons platform met een eigen online webshop:

België

De bezorging van online bestellingen kent niet altijd landelijke of zelfs internationale dekking. Ook is er duidelijk te zien dat er een enorm verschil zit in formaat van assortiment.

De tekst gaat onder de foto verder

Cargo Bikes 'n Coffee in Tilburg - wielercafes.nl (11) _Cargo

Wielercafes.nl

Spaak - wielercafes.nl (header)

Wielercafes.nl

De grotere online webshops zijn die van Alley Cat, Fixed Gear Coffee, Café Fringale, Le Coffee Ride, Lola Bikes & Coffee, Pedaleur de Flandres en Vitesse Coffee & Cycling.

De kleinere webshops zijn die van Café Cours, Bolletjescafé De Klok, Spaak en Vanmark. Hierbij bestel je uit de webshop van Spaak zelfs via WhatsApp. Een creatieve oplossing, vinden wij.

Daarnaast kun je bij Bolletjescafé De Klok in overleg lunch, diner gerechten en bierpakketten laten bezorgen. Deze zijn niet online, maar wel telefonisch te bestellen. Bij de bierpakketten krijg je bovendien een gepersonaliseerde snijplank met je eigen tekst en/of bedrijfsnaam erop gebrand.

Er zijn dus genoeg mogelijkheden om online je cadeaus te scoren en daarmee meteen de wielercafés te steunen.

De tekst gaat onder de foto verder

Bolletjescafe De Klok - wielercafes.nl

foto: Bolletjecafé De Klok

Bolletjescafe De Klok - wielercafes.nl

foto: Bolletjecafé De Klok

De 5 leukste cadeaus voor elke wielerfan

Op zoek naar de leukste cadeaus voor een wielerfan en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan ook ‘De 5 leukste cadeaus voor elke wielerfan‘. ♦

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Laatste nieuws

Deel dit bericht:

Vergelijkbare nieuwsberichten

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Laatste nieuws

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.