foto: De Meet

De Meet viert eerste verjaardag

Laatste update: 25 juli 2023, 11:16 uur
Laatste update: 25 juli 2023, 11:16 uur

Exact een jaar geleden opende Fietslokaal De Meet voor het eerst de deuren. Wat begon als een groot avontuur pakte uiteindelijk geweldig uit. Inmiddels komen bezoekers uit heel Nederland en daarbuiten om een kijkje te nemen bij dit wielercafé.

Het kende een lange voorbereiding en had niet alles mee zitten, maar na twee jaar voorbereiding kon Fietslokaal De Meet in Deventer in juni 2022 eindelijk écht de deuren openen. Met o.a. een werkplaats, horeca én diverse evenementen kunnen we stellen dat De Meet een ontzettend divers aanbod heeft weten neer te zetten.

De tekst gaat onder de foto verder

Werkplaats & Bikefitting

Wat begon met een enkele fietsreparatie mondde uit in een volwaardige werkplaats voor allerlei soorten fietsen. Inmiddels rijden er al tientallen fietsen in de regio, afkomstig van De Meet.

Om ervoor te zorgen dat de nieuwe tweewielers zo goed mogelijk aansluit bij de gebruiker, kiest menig klant ook voor een bikefitting. Hierbij wordt de trotse koper goed op de fiets gezet en wordt de fiets perfect afgesteld. Op die manier zorgen ze ervoor dat het plezier in de nieuwe aanwinst maximaal is.

De tekst gaat onder de foto verder

Fietslokaal De Meet in Deventer - wielercafes.nl

foto: De Meet

Fietslokaal De Meet in Deventer - wielercafes.nl

foto: De Meet

Evenementen

Het liefste wat fietsliefhebbers doen? Fietsen! Dat wordt bij Fietslokaal De Meet dan ook volop aangemoedigd. Zo worden er regelmatig social rides georganiseerd. Ook zoeken ze hierbij de samenwerking op met andere wielercafés, zoals tijdens de onlangs verreden toertocht tussen Doetinchem en Deventer.

2 juli 2023 – Rondje Wielercafes in de Tour
Op 2 juli 2023 krijgt deze samenwerking een mooi vervolg, want dan wordt Rondje Wielercafes in de Tour verreden. Hierbij starten deelnemers in Doetinchem voor 70, 100 of 140 kilometer. De route van 140 kilometer zal pauzeren bij Fietslokaal De Meet in Deventer. Op die manier maak je nader kennis met de Achterhoek, bezoek je twee wielercafés op één dag én zak je achteraf lekker onderuit om samen de Tour de France te bekijken. Inschrijven kan tot 29 juni 2023.

De tekst gaat onder de foto verder

Fietslokaal De Meet in Deventer - wielercafes.nl

foto: De Meet

Rondje Wielercafes in de Tour 2023 - header - wielercafes.nl (3)

foto: De Meet

Doorgaans te snel

Daarnaast worden er ook podcasts opgenomen in Deventer. De heren van de podcast Doorgaanstesnel spraken o.a. met mechanieker Jaap over het onderhoud van de mountainbike. Ook werd hier al de vergelijking tussen mountainbiken en wielrennen besproken. Je beluistert deze podcast hier.

De tekst gaat onder de foto verder

In de media

Deze prachtige locatie voor wielerliefhebbers blijft ook de media niet onopgemerkt. Zo was er een interview met beide eigenaren te vinden in de Stentor en werd ook ook mechanieker Falet Visscher dit voorjaar aan de tand gevoeld door Bicycling. Goed nieuws gaat immers snel, zeggen ze.

De tekst gaat onder de foto verder

foto: De Meet

Bezoeken

Wil jij ook eens kennismaken met Fietslokaal De Meet? Schrijf je dan in voor Rondje Wielercafes in de Tour of bezoek het wielercafé eens op eigen initiatief.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.