foto: Wielercafes.nl

Trapperie de Werkplats viert eerste verjaardag

Laatste update: 11 mei 2022, 15:17 uur
Laatste update: 11 mei 2022, 15:17 uur

Een jaar geleden opende Trapperie de Werkplats in Sevenum voor het eerst de deuren. Nu, een jaar later, is er reden voor groot feest tijdens de eerste verjaardag van het Noord-Limburgse wielercafé.

Wat voorheen bekend stond als Café Croes Moeke werd in 2021 omgebouwd tot heus wielercafé. Reden voor deze verbouwing was het voortbestaan van het café. Nadat het café te koop werd gezet was er – mede door corona – niet direct animo om het café over te nemen. Wanneer het café zou verdwijnen zou dat een groot gemis zijn voor Sevenum. Het Limburgse dorp kende tot dan toe namelijk slechts twee kroegen.

Gelukkig waren er enkele stamgasten die een stokje staken voor de halvering van het aantal cafés in dit Limburgse dorp. Vijf investeerders besloten een plan te maken voor een nieuw café met een uniek concept.

De tekst gaat onder de foto verder

Trapperie als nieuw Limburgs wielercafé in Sevenum - wielercafes.nl

foto: Trapperie de Werkplats

Trapperie Sevenum - wielercafes.nl

foto: Wielercafes.nl

Rondje Wielercafes

Na maanden van geheimzinnigheid over het concept en zelfs de naam werd op 5 mei uiteindelijk uitgekozen voor de grote opening. Niet geheel toevallig begon toen ook de eerste editie van Rondje Wielercafes waarbij Trapperie de Werkplats één van de startlocaties was.

De tekst gaat onder de foto verder

Rondje Wielercafes - Trapperie de Werkplats - wielercafes.nl

Wielercafes.nl

Rondje Wielercafes 2021 - wielercafes.nl @cycling_deb

Wielercafes.nl

Feest!

Nu alle Covid-maatregelen weer zijn verdwenen kan er groots worden uitgepakt op 5 mei 2022, tijdens de eerste verjaardag van Trapperie de Werkplats. De puien worden opengezet en het terras zal worden omarmd door een podium met live muziek van The Containers. Daarnaast is er ook nog de lokale DJ Stijn Linders met artiestennaam PD Stijn die zorgt voor de muzikale afwisseling.

Ondertussen is het terras geopend en is ‘t hier heerlijk vertoeven met de heaters volop aan. Een biertje in de hand met de borrelbox daarbij,  het leven kan hier duidelijk bourgondisch worden genoemd.

De tekst gaat onder de foto verder

Trapperie de Werkplats bestaat 1 jaar - wielercafes.nl

foto: Trapperie de Werkplats

Rondje Wielercafes 2021 - wielercafes.nl @cycling_deb

Wielercafes.nl

Personeel gezocht

Net als vele andere horecazaken in Nederland is ook Trapperie de Werkplats op zoek naar extra personeel. Ben jij minimaal 16 jaar (geen maximum) en lijkt ‘t jou leuk om hier in de bediening te werken? Neem dan contact op met het wielercafé de cafépagina. Ervaring in de horeca zou mooi zijn, maar is geen vereiste. Ook het aantal dagen/uren dat je wilt werken is bespreekbaar.

De tekst gaat onder de foto verder

Trapperie de Werkplats zoekt personeel - wielercafes.nl (1)

foto: Trapperie de Werkplats

Trapperie de Werkplats zoekt personeel - wielercafes.nl (2)

foto: Trapperie de Werkplats

Meld je dus aan! Dat zou bovendien een prachtig verjaardagscadeau zijn voor het wielercafé. Wil je het wielercafé eerst als gast ervaren? Dan val je de komende dagen met je neus in de boter. 🥳 •

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Laatste nieuws

Deel dit bericht:

Vergelijkbare nieuwsberichten

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Laatste nieuws

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.