foto: Café Coureur

De 3 meest gelezen nieuwsberichten van afgelopen jaar

Laatste update: 27 oktober 2021, 17:04 uur
Laatste update: 27 oktober 2021, 17:04 uur

Wielercafes.nl is in oktober 2021 exact één jaar online. Tijdens dit jaar werden vele wielercafés toegevoegd aan het platform. Daarnaast werden er ook diverse nieuwsberichten geschreven. Maar welke nieuwsberichten werden het in dit eerste jaar nou het meest gelezen?

Eerder kon je al lezen welke wielercafés het best werden bezocht op wielercafes.nl. Toch betekent dit niet automatisch dat de meest gelezen nieuwsberichten gaan over deze wielercafés. Sterker nog: in de top 3 is er géén overlap.

Top 3 best bezochte wielercafés

Van alle wielercafés in Nederland en België werd het Noord-Limburgse Trapperie de Werkplats het meest bekeken. Op gepaste afstand volgt wielercafé Berc Bike, dat wel de meeste beoordelingen binnen wist te halen. Op nummer drie komt het wielercafé Klasbak uit Zuidlaren.

  1. Trapperie de Werkplats
  2. Berc Bike
  3. Klasbak

Heb jij ook een wielercafé bezocht? Schrijf dan een korte beoordeling op wielercafes.nl! Als je dat in onze verjaardagsmaand oktober doet, maak je bovendien kans op €25,- tegoed voor een wielercafé naar keuze.

De tekst gaat onder de foto verder

Trapperie de Werkplats in Sevenum - wielercafes.nl

foto: Trapperie de Werkplats

Klasbak - wielercafes.nl

foto: Klasbak

Nieuwsberichten

Bij de nieuwsberichten die afgelopen jaar het meest gelezen werden komen andere wielercafés bovendrijven dan in de lijst met meest bezochte wielercafés.

Top 3 meest gelezen nieuwsberichten:

  1. Nieuwe locatie Café Coureur
  2. Sluiting De Waalse Pijl in Arnhem
  3. Binnenkort: Café Cours in Assen

Eind januari berichtte we over de tweede locatie van Café Coureur. Met name doordat Café Coureur het nieuwsbericht deelde op haar Facebookpagina werd dit bericht in één dag meer dan 600 keer gelezen.

Op nummer 2 vinden we het treurige bericht dat wielercafé De Waalse Pijl in Arnhem haar deuren moest sluiten. Het pand staat momenteel leeg, nadat Veloholic hier tijdelijk in gevestigd was.

De tekst gaat onder de foto verder

Café Coureur - wielrecafes.be

foto: Café Coureur

De Waalse Pijl in Arnhem - wielercafes.nl

foto: De Waalse Pijl

Café Cours
Op de derde plaats staat het bericht met de aankondiging van een gloednieuw wielercafé Café Cours in Assen. Hier is het personeelsbestand inmiddels uitgebreid en wordt er naast een heerlijke lunch en koud biertje ook diner geserveerd. De feedback van bezoekers op zowel het diner als de beleving is bijzonder positief, laat eigenaar Arne weten aan Wielercafes.nl.

De komende tijd ligt hier de focus op het organiseren van (en deelnemen aan) evenementen. Zo kan er in Assen gerekend worden op de kerstmarkt, streetfood festival, blues diner en nacht, BBQ workshops met aansluitend bier/spijs diner, proeverijen, mini-bierfestival en een eigen toertocht. Er valt voorlopig dus genoeg te beleven bij Café Cours in Assen! Wellicht zal Café Cours ook fungeren als startlocatie voor de tweede editie van Rondje Wielercafes, in 2022.

De tekst gaat onder de foto verder

Café Cours in Assen - wielercafes.nl

foto: Café Cours

Café Cours in Assen - wielercafes.nl

foto: Café Cours

Meer lezen?

Waar zou jij graag meer over willen lezen en zien? Laat het weten in een reactie onder dit bericht of neem contact met ons op. ♦

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Laatste nieuws

Deel dit bericht:

Vergelijkbare nieuwsberichten

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Laatste nieuws

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.